Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
woensdag 10 januari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

de schattigste

Het verschil tussen de Chinese tijger en de reuze panda. De tijger weegt 95 kilo meer. De tijger wordt maximaal 6 jaar ouder. De tijger word maximaal 190 centimeter langer.
door Mijn Naam
Hij leeft in berggebieden laaggelegen hellingen van de berggebieden in het westen van China, zoals in Yunnan. En de panda heeft 6 fingers.
In het wild zijn er 1.864 er zijn in het wild 64 panda's meer. De tijgers gaat ongeveer 43 km sneller. De panda's hebben veel sterkere kaken omdat ze vaak bamboe eten.
Deze krant is gemaakt door Thomas, Joeri, Gijs, Ashley, Mylan
De reuze panda wordt ook wel bamboebeer gnoemd. Het is een zoogdier, Die naam panda betekent bamboe-eter en dat is het ook zeker, want hij eet graag bamboe. In china wordt de pandabeer ook wel katbeer genoemd, ondat de ogen volgens de chinezen op de ogen van een kat lijken
De voeding zijn grote prooien vooral hoefdieren. gwicht tot 150 kg, en ze zijn erg bedrijgd. De zuid- Chinese tijger is de zeldzaamste nog bestaande ondersoort van de tijger en is mogelijk zelfs in het wild uitgestorven. Hij hoort thuis in de graslanden, bossen en bergen van zuidelijk China.

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
In het wild leven ongeveer 1000 tussen de 2000 Panda. De panda is een roofdier dat zich heeft gespecialiseerd in het eten van planten. de beer leeft vrijwel uitsluitend van bamboe, wat ub grote hoeveelheden voorkomt in het natuurgebied. af en toe worden ook wel andere planten of kleine dieren gegeten. de panda wordt in verschillende dierentuinen gehouden, vaak met als doel om nageslacht te produceren. de panda staat echter bekend als niet erg gewillig.
Panda
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan

mooi

door Mijn Naam