venlo

gespot

de oprichters van mediamarkt

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
donderdag 8 februari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Werken bij Mediamarkt

Dit is de intro tekst voor het eerste artikel van de krant. Vertel hier iets over het artikel dat hieronder volgt.
Dit is een voorbeeld, je kan de tekst zelf aanpassen.
door Mijn Naam
AMSTERDAM - Dit is het eerste artikel. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op
In 1999 openden wij de eerste MediaMarkt-winkel in Nederland. Dit bleek zo'n succes dat er inmiddels tientallen MediaMarkt-winkels in Nederland te vinden zijn. De komende jaren zal dit aantal alleen maar blijven groeien. Uniek aan MediaMarkt is dat wij een decentrale organisatie zijn. Dit houdt in dat iedere winkel op zichzelf staat, wat veel vrijheden met zich meebrengt.
Op ons hoofdkantoor, gevestigd in Rotterdam, werken bijna 300 medewerkers aan de ondersteuning van al deze MediaMarkt-winkels. Zo bevinden zich op ons hoofdkantoor onder andere de afdelingen finance, marketing, product management, ICT, HR en construction & store. Daarnaast wordt door bijna 50 medewerkers iedere dag aan onze webshop gewerkt.

vacatures

door Mijn Naam
Heb je een geschikte vacature gevonden? Klik dan op 'Solliciteer nu' en vul het formulier in. Zorg ervoor dat de ingevulde gegevens volledig zijn. Je hebt de mogelijkheid om bestanden zoals een CV, diploma's, referenties of foto?s (zip-bestanden zijn niet mogelijk) bij te voegen. De bestandsgrootte mag per stuk maximaal 4 MB zijn. Als je de sollicitatie hebt ingediend ontvang je van ons per e-mail een bevestiging.
Dit is de kop voor de foto hieronder
Als iets je pret kan verstoren is het wel dat achteraf blijkt dat je teveel hebt betaald. Dan blijf je toch met een scheef oog naar je aankoop kijken. Daarom beloven we dat je bij MediaMarkt altijd de beste prijs betaalt. Dit noemen wij de MediaMarkt Prijsbelofte. Om dit waar te maken, hanteren wij dagprijzen.
Elke dag vergelijken we de prijzen van onze producten met die van onze grootste concurrenten en kiezen de laagste dagprijs. Deze laagste dagprijs zie je direct terug op onze digitale prijskaartjes in de winkel en in de webshop. Mocht je ? in een zeldzaam geval - op dezelfde dag toch nog bij een van onze grootste concurrenten een lagere prijs vinden, dan krijg je het verschil gewoon terug.

artikelen

door Mijn Naam
Mediamark heeft verschillende artikelen zoals laptops, witgoed artikelen, Ktv's en games en meer.
Mediamarkt is elke maandag tot en met zondag open tot 21:00 uur open. Mediamarkt is ook een van de grootste winkels in heel nederland waar je heerlijk huis of buiten artikelen kan kopen.

solliciteren

door Mijn Naam
Direct solliciteren?

Heb je een geschikte vacature gevonden? Klik dan op 'Solliciteer nu' en vul het formulier in. Zorg ervoor dat de ingevulde gegevens volledig zijn. Je hebt de mogelijkheid om bestanden zoals een CV, diploma's, referenties of foto?s (zip-bestanden zijn niet mogelijk) bij te voegen. De bestandsgrootte mag per stuk maximaal 4 MB zijn. Als je de sollicitatie hebt ingediend ontvan