Cirkel-strip2/2

Bron-vermelding


2/2

Morgen in de krant


2/2

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
maandag 26 juni 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Mae Holland verongelukt

Mae Holland is eergister aangereden na het werk. Ze zou volgens getuigen een solicitatie gesprek bij internet bedrijf de cirkel hebben. bevestigd de politie.
door Morris Zelluf
AMSTERDAM - Mae Holland is geslaagd en heeft haar eerste solicitatie gesprek bij de cirkel. Na afloop van het gesprek. is Mae gestresst en wil naar haar vriend. Even later werd ze gevonden in een berm.
Deze berm bevind zich bij kadoelen vlakbij Amsterdam-noord. op haar dagelijkse route is ze gevonden door haar vriend. de vriend dacht na enige tijd dat Mae later thuiskwam dan afgesproken maar is na vier uur wachten toch maar even gaan kijken. Mae is vermoedelijk aangereden word bevestigd door een aantal getuigen. Is er sprake van moord of doodslag? dat weet de politie nog niet. Maar de politie is wel op zoek met man en macht naar een witte volkswagen touran met een bekend kenteken:87-hj-xp. als u deze auto gezien heeft kunt u dat melden bij 0900-8686 PLN.
Voor de rest is er nog niet veel bekend over het ongeluk met Mae holland. Haar famillie bevestigd dat Mae nogsteeds in coma ligt op de intensiv care. Hoe het verder met haar zal gaan zal u morgen weten als u in uw brievenbus kijkt. Het M.D, word namelijk dagelijks geleverd met de beste en interresantste nieuwtjes. Oke verder met het ongeluk. Over eventuele daders is nog weinig bekend behalve de auto die vermoedelijk betrokken is bij deze dramatische gebeurtenis. het hele land is in shock.
Tips kunt u ook anoniem melden via 0900-8484 PLN.
0900-8484 PLN. en maak kans op drie miljoen euro en een jaar lang gratis het Morris dagblad.

Mercer: een persoonlijk verhaal

door Mijn Naam
Mercer ex van Mae staat de laatste tijd bekend als de eventuele dader van de aanrijding met Mae. Mercer word ook verdacht van eventuele aanranding. Mercer:' ik heb dit niet gedaan mijn advocaat staat al klaar om alles te verklaren'. Zegt Mercer. Hoe was je relatie met Mae? Mea en ik hadden een lange relatie al vanaf ons achtste jaar. We hebben samen veel meegemaakt, ik heb haar ontmaagd op de Grand Canyon verteld Mercer. Na deze gebeurtenis is het eigenlijk uitgegaan . verteld de familie van Mae. Door deze heftige scheiding word Mercer verdacht dit is natuurlijk niet zomaar een aangifte die is gedaan. De Nederlandse politie vat het serieus op. De ouders van Mae hebben deze aanklacht in gedient omdat Mae de laatste tijd anders bezig was met haar werk en andere bezigheden. Daarmee bedoeld de vader van Mae dat ze zich anders ging gedragen. Ook dit trekt natuurlijk de aandacht van de politie. Als u dingen gezien heeft kunt u dat mailen of sms'en naar 0900-8787 en de beloning is een prijs van wel 80.000 euro. ik hoop dat u ons kunt tippen.
aanrijding Mae Holland
Als u meer info wilt over de interviews of andere bijlages dan kunt u naar onze website surfen. de naam van onze site is

: Morrisdagblad/vandaag.nl

ELN ontvoering uit voorzorg

door Morris Zelluf
COLOMBIA- De journalisten Bolt en Follender zijn opgepakt uit voorzorg verteld de colombiaanse pers. Het zou en goede daad moeten voorstellen, Omdat de twee anders misschien vermoord zouden worden door andere guerilla legers. Dit zou moeten betekenen dat Nederland ELN zou moeten gaan steunen maar gaat dat wel gebeuren? Onze koning bevestigd dat Nederland geen bijdragen gaat leverven aan het groot worden en financieren van ELN.

Hackers nemen over.

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Hackers vormen nogsteeds een drijging voor de EU en Amerika. Experts zeggen dat de hacking problemen alleen maar groter zullen worden de komende jaren. ICT nederland is er nog niet van bewust dat er grote gevolgen rond spelen. De software die gebruikt word om de hacking voort te zetten loopt jaren voor op de ICT software van ziekenhuizen, Politie bureaus en andere diensten. Dit zal betekenen dat er overal in de wereld slachtoffers zullen vallen. bijvoorbeeld ziekenhuis patienten. Experts zeggen dat het niet erger kan. Dit is een ramp word vervolgt.