Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
zaterdag 22 juli 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Code groen bij NK

In Portugal heerste de afgelopen dagen code groen. Dit met slechte gevolgen op de trainingen.
door Mijn Naam
Even was er een twijfel onder de deelnemers of er nou wel of niet getraind kon worden. Door de slechte weers omstandigheden ontstond de twijfel bij de deelnemers
De afgelopen dagen heeft de jury van het NK de wedstrijdbaden afgekeurd. Dit kwam met flinke gevolgen te staan. Doordat het slechte weer aanwezig met hoge golven en een verkeerdstaande wind kon er dus ook niet getraind worden. Zelfs de naaste gelegen baden waar de spelers eventueel naar konden uitwijken waren afgekeurd.
Ondanks dat de wedstrijdbaden waren afgekeurde wilden sommige teams toch gewoon trainen. Zij weken daardoor uit naar het naastgelegen zwembad om zodoende toch te kunnen gaan trainen. Team Delfhaven & Alexanderpolden vonden dit geen strak plan. Team alexanderpolder gaf in een interview aan de pers aan dat het geen optimaal bad in om in te trainen. De golven in het wedstrijdbad zijn toch anders.
Gelukkig voor de deelnemers konden ze vandaag gewoon weer het wedstrijd bad betreden. De weersomstandigheden zijn prima om vandaag een goede traininssessie uit te voeren. Tevens zal dit de eerste training van team Jordaan, Ommoord 2 & Jordaan 2 zijn.
.

Hoge golven

Wilfred genee
Onder de deelnemers heerste flinke teleurstelling toen het bericht naar buiten kwam dat er niet getraind kon worden. De rede hiervan was dat er te hoge golven waren en de wind niet optimaal op het wedstrijd bad stond. Volgends de jury, die in de ochtend een groot schalige controle uitvoerde, was het te risico vol om het wedstrijd bad te betreden. Sommige deelnemers waren het hier net mee eens en gingen zelf het bad maar testen. Hier kwamen ze snel op terug.

Doordat het bad in ferragudo was afgekeurd waren de deelnemers uitgeweken naar Alvor. Een druk badplaatsje aan de rand van de portugese kust. Ook hier was de jury al wezen kijken om eventueel uit te wijken maar dat kwam ook in de koude kleren te zitten. Ook het bad in Alvor was namelijk afgekeurd door de te horen golven en de slecht staande wind.
Groene vlag wapperde in Ferragudo
.
.

Heerlijk en genieten.

door Mijn Naam
Dst sprak team Jordaan uit toen hij voor het eerst het wedstrijd zag. Het voelt weer al thuiskomen. Onder het genot van een hapje en een drankje bespraken de teams hoe ze dit jaar op de teamfoto zouden gaan. Zelfs waren ze hier nog niet uitgekomen maar we verwachten in de loop der dagen dat het goed moet komen

Vertraging!

door Mijn Naam
Bij de teams Jordaan 1&2 & team Ommoord 2 was er eem flinke vertraging in de wedstrijdkleding ontstaan. Door een flinke fout van de organisatie van de vluchtreis moesten de koffers achter blijven en kwam hierdoor ook een dag later aan. Dit toch grote ergenis van de deelnemers. Team Jordaan 2 gaf aan de pers aan dst hij hier helemaal niet blij mee was. Het is mijn eerste NK en dan gebeurd er dit. Hopelijk kan de organisatie snel handelen zodat de wedstrijd kleding gewoon aanwezig is.