Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
dinsdag 6 februari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Volendammer gescout

Frank Meijer is gespot toen hij een wedstrijd had tegen Purmerland. Een scout van Barcalona zag hem voetballen en was onder de indruk.
Door Stan Veerman
Frank Meijer zij tegen mij (Stan Veerman) dat hij was gescout voor barcelona. Hij krijgt binnen kort een brief naar huis, van wanneer hij mag komen.
De scout kwam eigelijk voor een speler van de Zaterdag 1. Maar hij hoorde van allemaal mensen dat er een speler was die heel goed is en dat al weken. De scout ging even kijken bij de wedstrijd daar en zag het al meteen. Hij zag 2 spelers die goed waren, Frank Meijer en Max Jonk.
Frank Meijer stond op het middenveld en Max Jonk in de spits. Frank had in de eerste helft al 2 assist en 1 doelpunt. Max had 2 doelpunten. De scout was het meest onder de indruk over Frank Meijer. De scout liep naar de coach van Frank (Jack Smit). Jack zei dat Frank al weken zo goed is en dat hij ook nog 2 benig is.
Frank begon de eerste helft in de wissel, want ze hebben volgende week een belangrijke wedstrijd. Frank kwam de laaste 10 minuten weer in actie. Frank kwam in het veld en 2 minuten later maakte hij een doelpunt. Frank gaf ook nog 1 assist en de scout wist genoeg. De scout liep meteen naar frank toe, hij zij dat hij Frank even onder 4 ogen wou spreken. Hij zij dat hij Frank enorm goed vond en dat hij hem wou scouten voor Barcelona.
Frank kreeg een week later een brief naar huis van Barcelona. Er stond in dat hij was gescout voor Barcelona en dat hij over 2 weken kon komen kijken. Frank ging het eerst overlegen met zijn vader en moeder. Zijn moeder vond het heel erg goed van Frank maar wou het aan de ene kant niet. Ze zij dat ze dan ook een huis in spanje moeten kopen of Frank moet in een pleeggezin. Frank zijn vader heeft uiteindelijk zijn moeder overgehaald, ze gingen een huis in Spanje kopen. Frank was heel erg blij en hoopt zo snel mogelijk de spelen.

Fc Volendam niet blij met Salden

Door Michel Tol
Fc Volendam heeft een heel slecht eerste seizoens helft achter de rug. Sinds Misha Salden zich zelf tot coach heeft benoemd verliezen ze alles. Berry Smit is gestopt als trainer van jong Volendam. Ze weten niet precies waarom, heel veel mensen in Volendam denken dat het komt door Salden. Misha Salden is nog steeds niet onslagen. Volendam is nu bezig met het tweede helft van het seizoen en ze zijn tot nu toe nog ongeslagen. Er gaan nu ook weer meer mensen naar thuis wedstrijden kijken want nu winnen ze eindelijk weer eens. Maar heel veel mensen willen nog steeds dat Misha Salden er mee stopt en dat ze een nieuwe coach krijgen. Volendam heeft 1 speler gekocht in de transfer periode en dat vinden veel mensen veel te weinig. Ze vinden dat Henk Kras wel eens wat geld uit mag geven aan spelers voor FC Volendam, wn niet steeds aan zijn huis.
Dit is de kop voor de foto hieronder
Joey Veerman heeft een goed eerste Seizoen helft achter zich. Hij presteerd heel goed elke wedstrijd alleen ze winnen niet want ze hebben geen goede coach. Joey wil graag een transfer maken want hij is niet zo blij met zijn coach en de slechte prestaties van FC Volendam. Joey heeft vorig jaar al een aan bieding gehad van FC Utrecht, maar hij heeft nee gezegt omdat hij een goed gevoel had met het volgende seizoen bij Volendam.
Dat is het niet want het is een hele hele slechte seizoen voor FC Volendam. Joey hoopt zo snel mogelijk een aanbiedimg te krijgen van een mooie en goede club. Joey blijft gewoon heel goed zijn best te doen bij Volendam en hoopt zo sneller een aanbieding te krijgen.

Weer

Door Dave Schilder
Het weer gaat weer omlaag kwa tempratuur. Het wordt weer onder de 0 graden. Er komt weer ijs op de sloten, en zout wagens komen weer te voorschijn. Vanaf Dinsdag 6 Februari begint het.

Chelsea wil shoppen bij Arsenal

Door Wilfred Genee
Nu Aubameyang bij Arsenal speelt heeft Olivier Giroud geen speel tijd meer. Giroud was ooit eerste spits maar Wenger (coach Arsenal) vond dat hij niet goed presteerden. Dus heeft Wenger Alexandre Lacazette gehaald. Lacazette heeft goed gepresteerd maar Wenger vond dat hij alles in zijn eentje deed en dat kan niet vind hij. Daarom heeft Wenger Aubameyang gehaald. Olivier Giroud heeft nu dus al helemaal niks meer te zoeken bij Arsenal. Chelsea heeft Batshauyi verkocht aan Dortmund en heeft nu geen spits meer. Conte (coach Chelsea) wil ni Olivier Giroud halen, hij wil 40 miljoen euro betalen voor Giroud. Wenger vond dat een mooie prijs want hij heeft Giroud nu met winst verkocht. Giroud zou op de persconferentie bij Chelsea dat hij al veel eerder weg wou bij Arsenal maar niemand heeft ooit een goeie prijs geboden op hem, dus ben ik maar gebleven bij Arsenal.