Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
woensdag 15 november 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

PESTEN

PESTEN OP SCHOOL
door Diego Hoogenraad
Pesten gebeurt steeds vaker. Dat komt vooral omdat kineren apart zijn vergeleken met de anderen kinderen of niet zoveel geld hebben. Vaak gebeurd dat rond de 12 en 16 jaar. 3 van de 10 kinderen die gepest worden plegen zelfmoord. Dat gebeurd vaak tussen de 12 en 14 jaar.

PESTEN OP SCHOOL

Diego Hoogenraad
AMSTERDAM - Jane (13 jaar) word op school heel erg gepest. Het gebeurd al sinds de basisschool en nu op de middelbare word het steeds erger. Het worden zelfs doodbedreigingen. Jane hoe lang gaat dit al door? Dit is al bezig sinds ik in groep 5 zit. Nu zit ik in de 2de en nu word ik met de dood bedreigd. Nou dat klinkt niet zo leuk. Waardoor denk je dat je gepest word? Op de basisschool was het vooral omdat ik geen smartphone had. En nu komt het omdat ik geen smartphone heb en omdat ik anders ben dan de groep. Zou je er iets aan kunnen doen? Nee het maakt niet uit of ik nou naar de leraar ga of niet ze blijven doorgaan.
Dit is de kop voor de foto hieronder

MARTIN GARRIX

Diego Hoogenraad
Martin Garrix is 14-11-2017. Uitgeroepen tot beste dj van de wereld. TIESTO is tweede geworden en Hardwell is derde geworden. Het is 14-11-2017 bekend gemaakt om 21:30. Als eerst werd de derde plek omgeroepen daarna de tweede en als laatst de eerste plek. Achter af werd er een hoop muziek gedraaid en gefeest.

CYBER
PESTEN

Kevin Plas
AMSTELVEEN - Maximus (12 jaar) word online misbruikt. Maximus vond een meisje leuk. Hij vond haar zo leuk dat hij haar nummer vroeg. Ze gingen een beetje te Whatsappen maar toen had hij het zo leuk en begon hij foto's te sturen. Dat meisje vond hem ineens niet meer zo leuk en stuurde de foto's naar de hele school. De foto's werden ook nog op het internet gezet. Maximus was zo boos en schaamde zich heel erg. Hij durfde het niemand te zeggen. Hij durfde niet meer naar school en op een gegeven moment zag hij het leven niet meer zitten. Hij pleegde zelfmoord.
Dit is een oproep voor andere mensen praat erover