Zesjarige Blue Ivy biedt 19.000 dollar op schilderij

Bladzijde 13

Eindelijk: de vrieskou lijkt te verdwijnen


Bladzijde 3

Nederlanders dachten dat Verstappen kampioen werd
bladzijde 5

Het weer
bewolkt en zonnig
met een noordwester wind
maandag 19 maart 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Miami brug ingestort

Door het instorten van een spiksplinternieuwe voetgangersbrug over een drukke weg in Miami zijn zeker zes mensen om het leven gekomen.
door Nemo Vis
Miami - Door het instorten van een in aanbouw zijnde voetgangersbrug over een drukke weg in Miami zijn ten minste zes personen om het leven gekomen.
Dat heeft commissaris Dave Downey van de lokale brandweer donderdagavond bekendgemaakt. Zeker tien gewonden zijn overgebracht naar ziekenhuizen. De brandweer blijft zoeken naar meer slachtoffers. Volgens de eerste rapporten zijn zeker acht auto?s en een onbekend aantal personen bedolven geraakt door het puin. Senator Bill Nelson van Florida zei eerder op de lokale tv dat mogelijk tien dodelijke slachtoffers waren.
Volgens Amerikaanse media zijn er auto?s met passagiers bedolven onder het puin van het 950 ton zware bouwwerk. De hulpdiensten zijn massaal aanwezig. De autoriteiten hebben aan ABC 10 News verteld dat er zeker zes mensen gewond zijn geraakt. Het gaat om een gloednieuwe brug over een brede weg binnen de bebouwde kom in het zuiden van de stad die zaterdag was geopend. De brug verbindt de campus van de internationale universiteit van Florida met een wijk met studentenflats.
Er liepen geen mensen op de brug toen die gedeeltelijk instortte omdat de brug nog niet in gebruik was genomen. Een getuige, die voor een rood stoplicht moest wachten, vertelde dat een meisje ongedeerd uit een voertuig kon worden getrokken waarvan de achterkant was geplet. Hoeveel slachtoffers er precies zijn gevallen, is nog onduidelijk. Een agent zei in een korte verklaring: ?Momenteel kunnen we niet eens zeggen hoeveel auto?s er klem zitten. We weten voorlopig niet om hoeveel slachtoffers het precies gaat, maar het is erg.
De brandweer probeert nu te voorkomen dat de brug verder instort, terwijl ze blijven zoeken naar slachtoffers. Wat er precies toe heeft geleid dat de brug instortte, is nog onbekend. De politie verzocht tv-helikopters de ramp plek te verlaten zodat reddingswerkers het eventuele hulpgeroep van beknelde slachtoffers konden horen. Er zijn inmiddels kraanwagens gearriveerd om de brokstukken van de brug weg te halen.

Zenuwgas in bagage doch-ter skripal

door Mijn Naam
Dit is de kop voor de foto hieronder
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.