Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

De Maffiakrant

Dit is de Maffiakrant, dit blad gaat over maffia's en is voor maffia's.
door Daniel en Tim

Maffiabaas
Dikkertje Dap gesignaleert

door Daniel en Tim
Er is een dikke man gesignaleerd op het strand met een hamburger in zijn hand. Zijn naam is Dikkertje Dap en hij zat halfnaakt in de zon. Zijn vetlagen waren helemaal sappig en hij had 26 onderkinnen. We hebben hem een tijdje gevolgd en hij was nog naar de bioscoop gegaan met een lekker chickie. Om in de zaal te komen mocht hij niet op de roltrap. Hij moest naar boven worden gebracht in een kruiwagen. Dikkertje is zo zwaar dat de kruiwagen halverwege in elkaar zakte. Ze probeerden hem met en takel omhoog te takelen met een hijskraan en het lukte nog net. Toen hij boven was was hij zijn meisje kwijt. Hij voelde in zijn vetflappen en vond een vliegtuig, radioactief afval en een gameboy. Toen hij naar de zaal liep struikelde hij over een beschimmeld frietje en rolde zo de zaal in. Hij moest 5 stoelen in bezet houden voor zijn vetflappen. Toen de film was afgelopen ging hij terug naar het beschimmelde frietje en at hem op.
Dit is maffiabaas Dikkertje Dap

Verkleedde maffiabaas gespot

door Daniel en Tim
Verkleeddde maffiabaas gespot. Hij was verkleed als een varken en zijn naam was vakentje rund. Hij is 2 jaar oud en is het zoontje van super varken.

Mubarak (maffiabaas) wil niet weg.... bij nachtclub

door Daniel en Tim
Mubarak is gespot bij de maffiaclub ''de dansende eenhoorn''. De politie heeft het gebouw omsingeld maar Mubarak wil niet uit Eenhoorntjesland. Het was een hele achtervolging maar uiteindelijk is hij opgegeten door de Oppereenhoorn. De maffia die hij leidde zitten nu te huilen bij hun mammie en kijken naar de tv-serie ''De Verborgen Eenhoorntjes''. Ze werden gearresteerd toen de Zwarte Eenhoorn werd verblind door de Hoorn van de Goedheid.