Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
maandag 19 februari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Mediamarkt

Dit is de intro tekst voor het eerste artikel van de krant. Vertel hier iets over het artikel dat hieronder volgt.
Dit is een voorbeeld, je kan de tekst zelf aanpassen.
door Mijn Naam
AMSTERDAM - Dit is het eerste artikel. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op
Logistiek

Ik heb 2 keer meegedaan met logistiek met Issam samen. eerlijk gezegd vond ik het best wel zwaar. ik ben niet gewent om de hele tijd met volle pallets de winkel in en uit te lopen. en toevallig die dag moesten we 3 75 inch tv's naar de winkel brengen. die waren echt lomp om naar de winkel te brengen. die waren groot. dit zou ik niet als werk willen hebben. is niet echt mijn ding. ik hou meer van verkopen en in de winkel staan. maar ik zou er wel open voor staan om zoiets te doen.
Verkoper

Dit vond ik erg leuk om te doen vooral omdat dit mijn gekozen richting is. ik stond in de winkel en hielp mensen met hun producten. ook vragen ze vaak advies. in het begin wist ik niet wat ik moest adviseren. maar na een paar keer meeluisteren heb ik alles onthouden. nu kon ik zelf mensen helpen met het zoeken naar hun producten. ook moest ik vaak meelopen naar een andere afdeling om daar een collega te vinden zodat de klant geholpen kon worden.
Verkoper

Ik heb op verschillende plekken als verkoper gestaan. Als eerste stond ik bij telefoon samen met manjolla. hier deden we mensen helpen met het uitzoeken van hun telefoons. ook kwamen ze bij ons voor telefoonhoesjes en screenprotectors. ik vond het heel goed gaan bij de telefoonafdeling omdat ik goed kon opschieten met mijn collega's. ik kende ook een van de verkopers persoonlijk.
Witgoed

Hier heb ik ook 2 weken gestaan. Hier moest ik eigenlijk alleen maar alle producten bij vullen. ik moest ze uit het magazijn halen en vullen. maar eerst moest ik alles nummeren. met de nummers konden we zien hoeveel een bepaald product kost. ik heb niet echt in de verkoop gestaan bij witgoed. ik heb daar ook geen verstand van eerlijk gezegt.

Feedback

Karen Akopjan
Ik heb best wel vaak feedback gekregen en van meerdere personen. De eerste keer had ik feedback van meneer gekregen. dat was niet echt een hele positieve feedback. ik had respectloos gepraat met een medewerker. ik moest toen mijn excuses aanbieden. voor de rest kan ik me geen feedback meer herinneren. en een keer heb ik iets met de beveiliger meegemaakt. die dacht dat ik aan het filmen was. ik heb hem dat ook verteld dat ik niet aan het filmen was. ook ben ik een keertje weg gestuurd omdat ik een spel zat te spelen. ik was erg nieuwsgierig naar die spel dus ik probeerde het uit. ik ben 2 keer gepakt door de manager. en ben toen terug naar huis gestuurd
Dit is de kop voor de foto hieronder
Samenwerken

Het gaat goed maar na een tijdje samenwerken word je wel moe. en de medewerkers van daar geven je niet echt rust. je moet steeds bewegen en mag niet stil staan.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Bezorging

ik heb ook een dagje meegedraaid met de bezorging. ik begon wat later omdat ik niet wist dat ik aan de beurt was. dus ik werd met een caddy naar de bezorgers gebracht die al vertrokken waren. toen ik daar was aangekomen leerde ze mij gelijk hoe de tomtom werkte zodat ik alle adressen snel in kon stellen zodat we direct konden vertrekken. ik moest allen helpen met het eruit tillen uit de auto. de rest deden hun.