Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
dinsdag 16 januari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Dit is de grootste koptitel

Dit is de intro tekst voor het eerste artikel van de krant.
door Joshua Macnack
Anorexia nervosa is een eetstoornis die word verzoorzaakt door een ontevredenheidsgevoel over jezelf en het gevoel dat je geen controle meer hebt over je leven. Mensen met een eetstoornis vinden het vaak moeilijk.

Boulimia nervosa

door Joshua Macnack
Boulimia nervosa wordt ook wel een eetverslaving genoemd. Een verslaving waarbij het zichtbare probleem veel eten is, maar waarbij het echte probleem, de oorzaak van de verslaving, stress, emotionele problemen en vaak een verstoord zelfbeeld is. Boulimia komt vaker voor dan anorexia, maar is minder zichtbaar doordat mensen met boulimia beter op gewicht blijven. Je kunt het dus al langere tijd hebben, terwijl niemand het in de gaten heeft.
Dit is de kop voor de foto hieronder
Als je boulimia hebt, dan voel je vaak een enorme drang om te eten en heb je eetbuien. Tijdens zo?n bui eet je grote hoeveelheden ongezond voedsel en heb je het gevoel dat je de controle over je eetgedrag kwijt bent. Je kunt gewoon niet meer stoppen! Omdat je je na zo?n eetbui schuldig voelt ga je daarna een periode niets of heel weinig eten, of probeer je het zo snel mogelijk kwijt te raken. En daarna volgen er weer eetbuien. En zo begint het weer van voren af aan.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Binge eating disorder

door Joshua Macnack
?Binge eating disorder? (BED) wordt ook wel eetbuistoornis genoemd. Het is een eetstoornis waarbij je last hebt van regelmatig terugkerende periodes van eetbuien. Je eet dan sneller dan normaal en grote hoeveelheden, zonder dat je echt honger hebt. Bij binge eating disorder overheerst eten je hele leven. Je hebt tijdens een eetbui het gevoel dat je de controle helemaal kwijt bent. Binge eating disorder lijkt op boulimia, alleen dan zonder het overgeven of de laxeermiddelen.
Je kunt allerlei redenen hebben voor de eetbuien, maar uiteindelijk is het vooral een manier om met rottige emoties om te gaan; gevoelens van stress of omdat je jezelf niets waard vindt. Maar eetbuien zijn uiteindelijk niet de oplossing voor jouw rottige gevoel. Binge eating disorder is te overwinnen en de eetbuien hoeven er niet je hele leven te zijn.