Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
woensdag 11 oktober 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

gruwelijk eng

deze krant gaat over de kbw 2017.
allesio verschoor
De kbw betekent de Kinderboekenweek. Het thema is van dit jaar is Bibbers in je buik.
Bibbers in je buik? nee? waarom ik dit vraag heeft een reden , want deze week is de Kinderboekenweek 2017. het thema is bibbers in je buik. Op de twijn locatie pieter de hoogplaats.. zijn de kinderen van groep 8 hard bezig met de Kinderboekenweek. ze hebben cilloweten gemaakt en leuke griesels combinatie gemaakt. ook leest de juf ( Carla). ze leest uit het boek als je durft! het gaat over een jongen die wordt gepest en gaat stelen. spannend he!
kinderen voor kinderen hebben ook een liedje gemaakt, genaamd gruwelijk eng. deze week leren alle kinderen het lied op de twijn. we hebben aan een paar kinderen gevraagd wat ze er van vinden. de meesten kinderen vinden het lied niet leuk. ze hebben er ook een eigen versie van gemaakt , met bami en een hap. het is wel een leuke parodie. zo woord het ook wel genoemd.
De twijn is niet de enige school die mee doet aan de Kinderboekenweek. De andere twijn( de boeg), het palet en het nokkenwiel zijn er deze week ook mee bezig. op de Kinderboekenweek kun j e verschillende dingen doen. namelijk boeken ruilen en schrijvers ontmoeten. zoals Paul van loon van dofje weerwolfje.nog veel meer wat met lezen te maken heeft.
wat is nou de bedoeling van de Kinderboekenweek? Nou dat zit zo. ze willen dat meer kinderen gaan lezen. en zo kunne ze laten zien dat lezen toch leuk kan zijn. je hebt veel verschillende boeken , bijvoorbeeld : dagboek van een must, achter groepen huilen niet, maar ook spannend of romantisch of eng.


gemaakt door: Anaïs Heijkoop

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Meer spinnen in Alblasserdam

Door Fabian Brouns
Alblasserdam- er zijn veel spinnen in Alblasserdam. Heb je niet veel spinnenweb gezien? Geen probleem, gaan naar de katoliek kerk in Alblasserdam dan naar rechts en nog een keer rechts dan op de stoep van rechts ^ links pijl van beneden dan naar alle tuinen van familie bekijken en je zie dan spinnenweb.

Tip: Geen spinnen dood maken want dan komt er meer spinnenweb in jou tuin!!!

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.