Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
donderdag 8 februari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

aangifte bitcoinfabriek

Klanten van Koinz Trading, de ?eerste Nederlandse bitcoinfabriek voor particulieren? zijn een proces begonnen tegen de onderneming uit Lelystad. Een van de klanten heeft aangifte gedaan van oplichting
Anne Haak
Andere klanten twijfelen het ook te doen, en willen oprichter Berry van Mourik voor de rechter slepen. Hoewel de waarde van de bitcoin de afgelopen maanden flink opliep, zouden de klanten van Koinz daar weinig van gemerkt hebben
Marco Kalmijn, de advocaat van verschillende klanten, zegt dat zijn clienten ?verhaal op verhaal? hoorden van Van Mourik. ?Eerst zouden er problemen zijn met een server in China, toen was hij opgelicht door een zakenpartner en vervolgens moest hij met spoed oogoperaties ondergaan?.
Twee weken geleden werd de onderneming al veroordeeld tot teruggave van de computers waarmee de digitale munt kan worden gedolven. Klanten kochten deze computers bij Koinz Trading, dat de apparaten vervolgens zelf zou inzetten voor het opwekken van bitcoins.
Advocaat Kalmijn heeft inmiddels al een deurwaarder op de zaak gezet, die beslag moeten leggen op de computers. ?Maar niemand weet waar ze staan. Er zijn klanten die twijfelen of het wel bestaan en denken aan oplichting?.
De grote groep boze klanten wordt door Van Mourik een ?hoofdpijndossier? genoemd. De ontevreden klanten spelen volgens hem een smerig spelletje.

ambulance personeel voert actie

Jeanet van Willigen
bitcoinfabriek

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam

door Mijn Naam