BOTSING!

Nieuw bedrijf!

Moord!?

Het weer
Sneeuw
Temp: 6°
Wind: N3
Zaterdag 8 Januari | NieuwsNL

Meer werk !

Meer werk in Nederland, Frankrijk en in Engeland!
Ze zijn eindelijk open de drie gloed nieuwe bedrijven. Hier kunnen zeker 4000 mensen per bedrijf werken.
NieuwsNL
PARIJS - AMSTERDAM - LONDON
Er komt meer werk!
In Parijs, Amsterdam en Londen zijn drie groote bedrijven geopend. Deze bedrijven vallen allemaal onder de zelfdenaam, de naam van het bedrijf is Pruiken BV. hier worden heel veel pruiken gemaakt en verkocht aan andere winkels. Maar ze zoek nog medewerkers, Dus pak die kans!
PARIJS - In Parijs is het hooft kantoor en ook is gelijk Parijs het grootste bedrijf van ze alle drie.

Het bedrijf in Parijs zorgt voor het haar waar de pruiken van gemaakt worden. Ze zorgen dat het haar goed en er verzorgt uitziet. Dus ze hebben wat mensen nodig die dit kunnen doen! Ze verwachten dat er minimaal 4000 per dag moeten helpen. Als u intresse heeft stuur dat een brief naar:

Postbus 378
Parijs
Napoleonlaan 876
LONDON - Het mooie haar dat van Parijs afkomt wordt in Londen mooi op maat gemaakt. Als het haar m
ooi op maat is gemaakt maken ze het vast aan een soort helmpje. Deze helmen zorgen ook voor een bescherming als er toch iets valt. De helm zie je niet door de pruik, dus niemand weet dat je ook nog een helm draagt. Voor dit werk heeft het bedrijf zeker 4500 mensen nodig.
Intresse?
Postbus 667
London
Flushstraat 66
AMSTERDAM - In Amsterdam worden de pruiken verkocht en ook verstuurd naar anderen bedrijven. Ook de pruiken die een fout hebben of ze zijn niet compleet worden terug gestuurd naar het hoofdkantoor. Ook wordt de winst van Amsterdam naar Parijs gestuud.

Heeft u intresse in dit werk?
Stuur dan een brief naar :
Postbus 745
Amsterdam
Janklaaslaan 435

De Moord Op
Lodewijk XVI

NieuwsNL
Lodewijk XVI is vermoord op een groot plein met super veel mensen.
Dat deze ze extra zodat iedereen het kon zien. Ze hebben hem vermoord met Guillotine. Waarom weet niemand maar ze zeggen dat hij te veel macht had dus hebben ze hem vermoord. Toen zijn hoofd eraf was hebben ze zijn hoofd gepakt en aan heel het publiek laten zien. Deze gebeurtenis is het top punt van dit jaar!
Gloednieuwe Pruiken
ADVERTENTIE

Nu te koop of te huur, een doehetzelf pruikenmaker.
met dit apperaat kan je je eigen pruik maken. Het is heel makkelijk je moet haar hebben en een schaar, ook iets waar je het een mooie kleur mee kan verven.
De prijs is 50 Gulden.
Nu tekoop in de dichtsbijzijnde pruikenwinkel!
ADVERTENTIE

Zoek je altijd je hoed?

Ja, dan is dit is voor jouw !
Er is nu een hoedenzoeker, deze hoedenzoeker kan je hoed binnen 1 minuut gevonden hebben. Het enige dat je moet doen is hem eten geven. Het is een soort hond die is opgevoed om een hoed te zoeken. Prijs 150 Gulden

Verkrijgbaar bij een dierenwinkel in Nederland.

Baantje?

NieuwsNL
Ja zeker je kan nu een baantje beginnen! je hoeft niet veel te doen hoor, en je verdient ook nog goed dus pak die kans. We zoeken een sterke jongen van ongeveer 20 jaar die mee kan helpen aan de bouw van spoorweg. je verdient 4 gulden per uur.
Intresse?
Stuur dan een brief naar :

Hoekvanhollandlaan 34
Rotterdam

De botsing van de twee planeten

NieuwsNL
Volgens Leeuwarder Courant een Friese Predikanr gaat binnenkort de aarde uit de baan in de ruimte en zal die tegen een andere planeet aan botsen. Ze zegt dat de wereld zal vergaan! Ook wetenschappers weten het niet. Maar een iemand zegt dat dat helemaal niet kan, die persoon heet Eisa Eisinga. Hij beweert dat dit nooit kan. Hij weet het zeker want hij heeft het 2 weken geleden het hele zonnestelsel nagebouwt. Dus hij zegt dat de Aarde altijd in zijn baan zal blijven en nooit eruit zal gaan en tegen iemand anders kan botsen.