Nieuwe huishoud robots in sale, vandaag 589611 BitsC

Gebruik van pinpassen volledig vervangen door NFC technology

9655 Dead in Nuclear warfare.

Het weer
Zon en wolken
Temp: 28 C°
Wind: N1
woensdag 6 december 2100 | Nederland , de beste ochtend editie, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland sinds 2086

Red het Nederlands

Kunnen wij er nog wat aan doen om de Nederlandse taal te redden ? Onze taal veranderd net als de wereld veranderd, maar is dat iets positiefs ?
De heer, Julius Ceasaro
AMSTERDAM - De Nederlandse taal is aan het verdwijnen. Langzaam maar zeker zal er niets meer van de Nederlandse Taal overblijven zeggen deskundige, en wij zullen het niet door hebben terwijl het gebeurd ...
Overigens spelen bij het voorspellen niet alleen logische redeneringen een rol. Ook de emoties lopen er vaak hoog bij op. Een veel gehoorde klacht is immers, dat de taal verloedert. Iedere volgende generatie ?zou zijn taal meer en meer verwaarlozen?. Denk maar aan de talloze klachten over constructies als: ?hun hebben? en ?groter als? of de onzekerheid over wanneer je ?hen? of ?hun? gebruikt. De taal zou al eeuwen verloederen, maar als dat echt zo is, zouden wij nu niet meer normaal met elkaar kunnen communiceren.
De verschillen tussen dan, en als, en tussen hen, en hun, zijn trouwens kunstmatige verschillen die door ?schoolmeesters? in de grammaticaboekjes zijn opgenomen, omdat ze dachten dat die verschillen bestonden of vonden dat die moesten bestaan, bijvoorbeeld op basis van de verschillen bij deze vormen in het Latijn. Geen wonder dus dat de gewone taalgebruiker er zo?n moeite mee heeft. ?Hun hebben? is weer een ander verhaal; deze vorm is niet iets van de afgelopen jaren, zoals vaak wordt gedacht, maar bestaat al minstens honderd jaar.
Deze constructie is onderdeel van een veel bredere tendens in de taal, waarover verderop meer. De opvattingen over de toekomst van het Nederlands zijn dus heel divers. Van der Horst denkt dat over 500 jaar het Nederlands niet meer bestaat. ?Ik durf gerust te voorspellen dat we tegen dan niet meer over aparte talen spreken, niet over het Nederlands maar ook niet over het Engels, Duits, Deens, Spaans of Hongaars, want dat onderscheid naar aparte talen zal al in de komende vijftig of maximaal honderd jaar helemaal wegvallen
Waar iedereen het wel over eens is, is dat het Nederlands er over 500 jaar heel anders zal uitzien. Voordat we de verschillende toekomstvisies nader onder de loep nemen, is het interessant om een kijkje in het verleden van het Nederlands te nemen. Als we de kenmerkende ontwikkelingen van de voorgaande eeuwen kennen en begrijpen, is het ook eenvoudiger om de ontwikkelingslijn naar de toekomst door te trekken.

Betaalbare full-option auto`s

Juliano Yvano IJzer
Las Vegas -

Ook onderdelenleverancier Bosch toont waar het toe in staat is met een dummy-auto waarin een cockpit propvol aanraakschermen en haptische tovenarij en het internet der dingen is gestopt.Verder presenteert Bosch community-based parking op de CES, waarmee auto's tijdens het rijden automatisch parkeerplekken zoeken en in de cloud zetten.
Bosch Basic Cockpit
Personalization is a growing trend in the realm of connectivity, and we are driving this trend forward,? said Dr. Werner Struth, member of the Bosch board of management, during the company?s press conference at CES 2017 in Las Vegas. At the world?s biggest consumer electronics trade show, the global supplier of technology and services is focusing on the following domains: smart homes, smart cities, connected mobility and Industry 4.0.
With the increasing personalization of products and services, connectivity is now reaching the next phase of development: The connected world is getting emotional. Devices are becoming intelligent companions that make everyday life easier and safer at home, in the city, in the car and at work. According to a recent study, more than 60 percent of respondents believe that intelligent assistants make sense. Bosch shapes all spheres of the connected world. Our set-up means we are well-prepared to take on a leading role in the personalization of connectivity,? said Struth.

Laatste Hond overleden

door Mijn Naam
Vnadaag is de laatste hond overleden. Het dierenras de hond is nu officeel een een uitgestorven ras. Vanaf het jaar 2088 stond de hond geregistreerd als een bedreigde diersoort. En nu is het zo ver, de laatste hond is uitgestorven.. Het Nationaal Red de hond fonds heeft alles gedaan in hun macht om te voorkomen wat vandaag gebeurd is. Dat na het uitsterven van de Panda, Kat, Vissen, Uil, Varken, koeien en apen, we ook het dierenras de Hond zijn verloren is tragisch.

Full transparency

J. Diabloo
Very few industrial enterprises have comparable expertise at all three levels of the internet of things: Bosch brings extensive experience to the table with sensor technology, software and services, and also has its own IoT cloud. This makes the company a one-stop shop for the Internet of Things (IoT). Data security is playing a central role in this. Customers and users have full transparency and decide themselves how data are used