Het succes van anubis!


1/2

Hoe lang gaat Anubis door?

gloednieuwe huis anubis theatershow

Het weer
Zon en wolken Temp: 22 C° Wind: N3
october 2010 | dit keer compleet in het teken van Het huis Anubis | Gratis editie voor geheel Nederland

3e Huis Anubis film!

Op 31 oktober is het zover! De première van de Anubis-film met de voormalige bewoners en een speciale gastrol voor Nicolette van Dam.
door Amber
Nickelodeon maakte in en persbericht bekend dat er een 3e anubisfilm komt.Het zal een tv film zijn met de voormalige cast van 'Het huis Anubis'.
De voormalige cast van 'Het huis Anubis' is inmiddels uit de serie verdwenen.De vorige cast heeft inmiddels al 404 afleveringen van de tv serie gemaakt.Ook zijn er al 2 speelfilmen gemaakt.'Anubis en het pad der 7 zonden'.Zo heten de 1e film.Hij ging in in october 2008 in premiére.De 2e film, genaamt 'Anubis en de wraak van arghus' volgde in december 2009.Het waren alle 2 bioscoop filmen. ook haalde zowel de 1e als de 2e film een paar prijzen binnen.
En vanaf 31 october zal de 3e Anubis film op de tv zender Nickelodeon te zien zijn.De film zal 'Anubis en de terugkeer van sibuna' gaan heten.Dat maakte Nicolette van Dam bekend in het rtl4 programma 'Live4you. Het zal een film zijn met de voormalige cast en niet de nieuwe cast uit 'Anubis en de vijf van het magische zwaard'
In deze nieuwe en inmiddels al 3e anubis film keren Nienke,Fabian,Amber,Appie en jeroen terug voor een nieuw mysterie!
Deze keer krijgt de club van de oude wilg te maken met de germaanse orde!
Het verhaal Niets is nog wat het was en de bewoners zijn na het laatste avontuur ieder hun eigen weg gegaan. Nienke studeert geneeskunde en werkt in het ziekenhuis als Appie plotseling binnen wordt gebracht op de EHBO. Ze ontdekt dat hij vervloekt is door een Germaanse Orde. Er is maar één mogelijkheid om hem te helpen en dat is De Club van de Oude Wilg weer bij elkaar brengen. Het wordt een race tegen de klok om Appie te redden, maar nog meer een strijd om de oude vriendschap. Kan de lokroep naar avontuur De Club weer bij elkaar brengen?
Kunnen de oude bewoners hun eigen verschillen en geschillen aan de kant schuiven? Het verhaal lijkt zo te lezen dus al spannend.Wil je de film zien?kijk dan op zondag 31 october om 16:00 op Nickelodeon!

Gloednieuwe Huis Anubis theatershow

door Amber
Vanaf 18 december is het zover.De 3e en gloednieuwe theatershow van Het huis Anubis.En ook de allereerste theatertour van de nieuwe anubis cast.
de naam van de show is inmiddels bekend:Anubis en het mysterie van het verborgen symbool.
Het verhaal:
Nadat de Romeinen het Keltische rijk hebben verwoest, is er niet veel meer van dit volk bewaard gebleven dan de eeuwenoude verhalen en mythes. In deze voorstelling stuiten de 5 Anubis bewoners op een verborgen Symbool: het symbool van het Keltische Levenswiel met de 5 ringen. Vanaf dat moment gaat alles anders dan gepland. Onze vrienden moeten hun bijzondere gaven gebruiken om alles tot een goed einde te brengen.

Gaan de vijf erin slagen, om samen met de zaal, één van de best bewaarde mysteries te ontcijferen? Een bijzonder spannende show vol bekende hits van Het Huis Anubis!

De theatershow is te zien van 18 december 2010 t/m 23 januari 2011
in heel Nederland en belgie.

Voormalige Anubis-cast in 'Anubis en de terugkeer van sibuna'.
de serie 'Het huis Anubis' is al te zien vanaf 2006.Uiteindelijk zijn er al 404 afleveringen en 7 dvd boxen van de oude anubiscast verschenen. het laatse seizoen van het huis Anubis werd uitgezonden in december 2009.Op 17 maart 2010 werd de eerste aflevering van 'Anubis en de vijf van het magische zwaard' op nickelodeon vertoont.In deze serie zijn we 'zogenaamt' in het jaar 2011/2012.er zijn inmiddels al 5 nieuwe bewoners in Het huis anubis komen wonen.ze heten Anastacia,Sterre,Pim,Marcel en raphael.
Daarvan is het 2e seizoen al van start gegaan.
Het 2e seizoen eindigt uiteidelijk eind november 2010.Van deze serie is inmiddels al een dvd box van verschenen.waneer het 3e seizoen van start gaat,is nog onbekend.De dvd boxen van de serie bestaan normaal uit 4 dvd's.Maar de dvd box van seizoen 2 zal uit 5 dvd'sm bestaan.

Het huis Anubis scoort groot succes.

door Amber
Tilburg- De jongeren serie Het huis Anubis, die word uitgezonden op de kinderzender Nickelodeon en gemaakt door Studio 100,is inmiddels al razendpopulair.Niet alleen in de Benelux,Maar ook in het buitenland.Sinds 2009 is Das haus Anubis te zijn op de Duitse zender Nick.En ook Mexico kan sinds kort kijken naar La casa de Anubis.En zelfs Amerika kan dit najaar kijken naar The house of Anubis!

Das haus Anubis

door Amber
Das haus Anubis,een remake van Het huis Anubis,is razend pupulair in Duitsland.Het 2e seizoen is inmiddels al van start gegaan.Het is inmiddels al wel zeker dat er een duitse versie komt van 'Het pad der 7 zonden.
De Duitse versie van de titelsong is al opgenomen.het heet 'Pfad der 7 Sünden'.