De rijdende rechter naar amstelveen

Ook deze buurman heeft last van S. Duijf

Hier nog in betere tijden

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
vrijdag 28 juli 2017

Amstelveenz.nl

De Dasia van de familie Duijf neemt altijd twee parkeer plekken in.
AMSTELVEEN Aankomende maandag 31 juli worden er in Amstelveen opnames gemaakt voor het televisieprogramma De Rijdende Rechter. De opnames van de hoorzitting vinden plaats in Bowlingcentrum De Kegel en er zijn nog plaatsen beschikbaar in het publiek.

Burenruzie
In De Rijdende Rechter worden conflicten van mensen voorgelegd aan meester John Reid (voorheen de bekende meester Visser). Deze conflicten gaan vaak over hoog opgelopen burenruzies. De opnames in Amstelveen hebben alles te maken met een conflict tussen twee buren met parkeerproblemen.

Publiek gezocht
De opnames van de hoorzitting vinden plaats in Bowling De Kegel. Er zijn nog plaatsen beschikbaar in het publiek om deze opnames bij te wonen. De hoorzitting is van 16:00 tot 17:00 uur. Wil je aanwezig zijn? Meld je aan per e-mail: miriam.v.heukelom@idtv.nl of bel naar 020-3143365.

Uitzending
De uitzenddatum van de Amstelveense aflevering is nog niet bekend. Het nieuwe seizoen start 17 oktober.
opgelopen burenruzies. De opnames in Amstelveen hebben alles te maken met een conflict tussen twee buren met parkeerproblemen.

Publiek gezocht
De opnames van de hoorzitting vinden plaats in Bowling De Kegel. Er zijn nog plaatsen beschikbaar in het publiek om deze opnames bij te wonen. De hoorzitting is van 16:00 tot 17:00 uur. Wil je aanwezig zijn? Meld je aan per e-mail: miriam.v.heukelom@idtv.nl of bel naar 020-3143365.

buren ruzie in amstelveen

door M. Rodenburg
Wij hebben net een kleine gekregen. Durf straks mijn kind niet op straat te laten spelen met zo'n dorpsgek in de buurt. Hij vloekt en scheld alleen maar. Wil nooit luisteren naar anderen. Ligt ook altijd aan anderen en nooit aan meneer S. Duijf zelf. Hoop dat er snel verbetering in komt nu de rijdende rechter langs komt. Ik hoop dat de rijdende rechter geen parkeerprobleem krijgt met hem
Woning van de heer S. Duijf
Dit is het huis waar de heer S. Duijf verblijft.
Staat ook altijd veel onkruid in de voortuin. Als hij net doet of hij aan het "tuinieren" is, is hij alleen maar de rest van de buurt in de gaten aan het houden, en zijn vaste parkeerplekken aan het verdedigen..

deze buren zijn al gevlucht

door C. Nasse
Alphen aan den Rijn:
De heer C. Nasse en R. Mijderwijk zijn inmiddels vertrokken naar Alphen aan den Rijn. Zij konden de parkeerstress en ruzie's in de wijk niet meer aan. En vooral de onredelijkheid van S. Duijf viel ze zwaar. Prima dar je een conflict hebt, maar met praten kun je een boel oplossen. Helaas staat de heer S. Duijf hier niet voor open.

buren ruzie op de zilver- Schoonlaan 70

door D. Wolfert
De ergenissen lopen in de buurt hoog op. Volgens meneer D. Wolfert en M. Stokkel. We kunnen er ook niet normaal over praten met S. Duijf. Het enige wat hij dan doet, is vloeken en schelden. Voelt zich altijd aangevallen.