pesten op school

28/11

Sinterklaas verhaal

5/12

sociale media

12/01

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
dinsdag 9 januari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Binnen Europa

door Mijn Naam
pesten op school

In Nederland scholen word heel veel gepest maar waarom doen ze dat is wel zielig voor de slacht over hij of zij voel zich niet lekker want, als heel veel gepest werd dan gaat misschien zelf gaan morden of voor de trien springen die gepeste moet straf krijgen zo dat hij of zij niet meer gaan pesten.

Sinterklaas verhaal

door Mijn Naam
Op 5 december hele Nederland viert sint klaas zwarte pit met dat is een cultuur in Nederland moet gaan vieren
En kinderen vinden heel leuk om gaan sinterklaas te vieren en worden ze blij van pepernoten en
Cadeaus krijgen liedje zingen en als hij weg gaat gaan ze zwaaien en we vinden heel leuk en vooral voor kinderen ze vinden heel gezellig
Een meisje voor trien gesprongen
Op 4 december 2017 is iemand voor de trein gesprongen en dat meisje heeft zich zelf van het leven beroofd.
Want we moesten naar het station en we liepen naar boven om de trein te pakken en we zagen een meisje al voor de trein gesprongen we zagen hele lichaam stuk en stuk en toevallig was een man en hij ging gelijk,,
naar politie bellen en brand weer en ambulance toen kwam de politie ging getuigen gesprek gevoerd. En wij hebben ook gehoord dat dit meisje zit bij ons op school en ik toevallig op web gezien dat ze voor haar zelf vermoord heeft ze haar een dag boek geschreven en heeft op de web gezet.

gezond eten op schoolkantine

De school moet goed voorbeelden geven en veilig zijn waar jongeren in de kantine vooral gezond dingen kunnen kopen zo leren voor nu en voor later dat gezond gaan maken en ze kunnen later voor hun kinderen blijf gezond eten niet veel ongezond eten maar is heel goed voor de conditie en lijf in goede beweging. En de school moet de gezondere heel goedkope maken zo dat de student gaan die gezond producten gaan halen.

veel jongens zijn verslaafder op sociale media

Sociale media is heel leuk om mee te maken dat je op facebook vrienden heb en soms maak je vrinden via sociale media, maar sociaal media is ook slecht vooral voor jongvolwassen ze woorden heel verslaafd op de laptop op mobiel ze maken niet meer contact met mensen of met familie je kunt wel zien hele dag op de mobiel gaan zitten je gaat uit met vrienden ze praten niet meer samen iedereen zit op zijn eigen mobiel. Maar soms door sociale media krijgen je ook problemen als je niet goed verband heeft.