Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
maandag 3 juli 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

een nieuw schooljaar

.Naomi en Femke komen na de basisschool allebei op een andere school niet meer bij elkaar gewoon op hun eigen pootjes.en daarin nemen ze jou mee.
door Mijn Naam
NIEUWE SCHOOL
Femke en Naomi nemen je vandaag mee op de voorbereiding van de hogere school .Hey we zitten nu op het einde van de basisschool van groep 8.
we hebben er vet veel zin in om naar de middelbare school te gaan maar nog wel een beetje spannend. waar we nu zitten is ons vertrouwde plekje en daar is alles nieuw.maar we hebe deze school wel een beetje gehad wij hebben wel zin in een nieuw avontuur en nieuwe dingen te leren en nieuwe vrienden en een nieuwe klas . maar de avonturen zoals kamp en school voetbal gaan we wel erg missen. de meeste kinderen uit de klas gaan naar Wehe den hoorn en er gaan 3 kinderen uit onze klas naar terra Winsum en een gaat naar Louwerscollege Grijpskerk.
en er gaan 2 naar Warffum en 1 naar Groningen
Onze klas blijven we vrienden
of groeien we stuk voor stuk uit elkaar eigenlijk weten we dat nog niet straks begint er een nieuwe start en dan weet niemand wat er gebeurt grote keline mensen grote kleine dingen wat brengt ons de nieuwe school?????soms wou ik dat ik in de toekomst kon kijken wat als het aan ons ligt blijven we vrienden met wie we nu zijn maar misschien word dat heel moeilijk omdat we allemaal een nieuwe weg volgen en pakt dat goed of slecht uit??
maar zo als wij al zijden dat weten we maar nooit ,wij hopen dat wij vrienden blijven voor altijd. dat hopen we bij de rest ook.maar dat zou niet altijd zo zijn ,ook krijgen we natuurlijk een nieuwe Leeraar of tewel ook een mentor dat kan een meneer of mevrouw zijn dat meer in de volgende kopjes.

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
Dit is de kop voor de foto hieronder
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.