IS 'T GEEN LEKKER MANNETJE ?

Ook in 2009 ?!

(Wereld) Nieuws van maand tot maand

Het weer
Zon / licht bewolkt
Temp: 27 C°
Wind: ZW2
Woensdag 22 juli 2009 | Dagblad voor Noord-Holland , sinds 1969 | editie Aerdenhout | oude prijs f 0,25

ROB 40 JAAR! 't is zo!

Bijzondere geboorte in 1969 ! 14.610 dagen
350.640 uren
21.038.400 minuten 1.262.304.000 seconden
Oud ! De Duvel is Oud!
de hoofdredacteur
Eindhoven- Vandaag in 1969 gaven de heer en mevrouw De Win kennis van een vreugdevolle gebeurtenis. Na een lange zware periode van negen maanden is geboren Robert. Een gezonde zoon. Van Harte!
Over de naam hebben de gelukkige ouders niet al te lang na hoeven denken: Robert is afgeleid van het Germaanse 'rod', met de betekenis 'roem', en 'brecht', met de betekenis 'stralend, schitterend'. De naam betekent dus; schitterend door roem en heeft zowel een koninklijke als dochterlijke achtergrond: 14e-eeuw King Robert the Bruce en de beroemde dichter Robert Burn.
Op 7 juni is er een feestdag ter ere van Robert van Arbrissel, een kluizenaar uit de 11de eeuw. Hij kreeg vele volgelingen voor wie hij een kloosters stichtte.
Ook de maand van geboorte is natuurlijk gepland. Om deze, in de toekomst beroemde, zoon het sterrenbeeld Kreeft mee te geven was geboortemaand Juli een vereiste. De typische kenmerken voor dit teken zijn erg belangrijk: rustig, huiselijk, gevoelig en zorgzaam, vriendelijk, emotioneel en beschermend. Ook de beroepen geschikt voor de kreeft zijn van doorslaggevend belang geweest voor de keuze van de geboortemaand: hulp in de huishouding (altijd praktisch), zakenman, accountant, financieel adviseur. En inmiddels weten wij dat het hierbovenstaande
in de 40-jarige Rob allemaal tot zijn recht is gekomen. De omloop van de planeten is hem geodgezind op deze geboortedag:
Dit zijn de astrologische orbits/ waardes op Rob's geboortedag: Zon 226 SXT positief aspect: Deze transit brengt een periode waarin je je fysiek in topvorm voelt. Je bent tot alles in staat. Vol zelfvertrouwen, je moet hieruit je voordeel trachten te slaan. Het is een gunstige tijd om allerlei zaken te doen of af te handelen. Jupiter CJN 226: Positief aspect: Bij deze transit zul je onverwacht geluk hebben. Je loopbaan gaat aanzienlijk
beter worden. Misschien moet je wel verhuizen, tengevolge van nieuwe activiteiten. zeker als het gaat over liefde en affectie.

Mercurius - Maan 166 DRI Positief aspect: Bij deze transit wil je uitgaan om je vrienden op te zoeken, wil je gaan reizen. Je zult ervaringen opdoen van emotionele aard. om dit vlak te wijzigenNederlandse 1969 nieuws en weetjes

door onze Papparazzi
Januari 1: BTW wordt geintroduceerd
Januari 17: Tiësto geboren
Februari 9: 1e testvlucht Boeing 747
Februari 22: Hans Klok geboren
Maart 23: Youri Mulder geboren
Maart 25 t/m 31: "Love-in"door John Lennon en Yoko Ono in Hilton
April 25: Ruud de Wild geboren
April 27: De Gaulle treedt af
Mei 10: Dennis Bergkamp geboren
Mei 23: Lauwerszee nu Lauwersmeer
Juni 9: Dionne de graaf geboren
Juni 19: PGGM opgericht
JULI 22: R.OB DE WIN GEBOREN
Juli 25: US army verlaat Vietnam
Augustus 15: Woodstock begint
Augustus 19 Peronne Boddaert geboren
September 1: Ghadaffi neemt macht
September 19: Candy Dulfer geboren
Oktober 11: Prins Constantijn geboren
Oktober 11: Rosa Spierhuis geopend
November 13: Ayaan Hirsi Ali geboren
November 17: Actievoerders ver-storen concert in Concertgebou
December 7: Rolling Stones Concert loop uit op drama (LA)
December 16: Def P. geboren
LIFE STARTS AT 40 ! HE FINALY POPPED THE QUESTION.....
AMSTERDAM- Trouw niet voor je veertig bent En alle geheimen van het huwelijk kent Heus het is nog niet te laat Als je na je veertigste pas trou-wen gaat En denk eerst toch altijd goed Trouw nooit alleen om een leuke toet Verkoop je hart toch niet te snel Je sokken stoppen kun je altijd zelf nog wel ! Blijf wat langer vrijgezel Vraag maar aan je vader want die weet het wel Ook hij kreeg die goede raad Maar voor hij het wist was het al te laat.......

5 SEPTEMBER........
Steeds als je een vrouw ontmoet Weet dan heel goed wat je doet Zeg dan nooit ik hou van jou Want voor je het weet is zij je vrouw Steeds als je een vrouw ontmoet Weet dan heel goed wat je doet Zeg dan nooit ik hou van jou Want voor je het weet is zij je vrouw Trouw niet voor je veertig bent En alle geheimen van het huwelijk kent Heus het is nog niet te laat Als je na je veertigste pas trouwen gaat !

JULIUS, OLIVIER EN BEREND GEVEN EINDELIJK KENNIS VAN HET HUWELIJK VAN HUN OUDERS!

Beroemde muziek

Muziekverslaggeaver
Album Top 10
1. Abbey Road - The Beatles
2. Ekseption - Ekseption
3. Aha Toon - Toon Hermans
4. Op klompen - James Last
5. Back in town - Melanie
6. Met blijdschap geven wij kennis
7. Colour us gold - The Cats
8. Feliciano - José Feliciano
9. The best of de BeeGees - Bee Gees 10. Eight Miles High - Golden Earring

LENNY KUHR WINT (met 3 anderen) het SONGFESTIVAL

Wereldnieuws MaanmannetjeGrote To(e)ur

Onze buitenland correspondent
AMSTERDAM -
1e MAN OP DE MAAN
De eerste gelegenheid waarbij er mensen op de maan zijn geland, was de maanlanding van de Apollo 11 op 20 juli 1969 De eerste man die voet zette op de maan was Neil Armstrong. Zijn uitspraak: "That's one small step for a man, one giant leap for mankind" is legendarisch.

MERCKX WINT 1e TOUR Een lange zegetocht. Merckx won zes etappes, het eindklassement en nog eens het punten- en bergklassement. De overmacht van Merckx blijkt ook uit zijn fenomenale voorsprong. Hij had aan het eind bijna 18 minuten voorsprong op de nummer twee, de Fransman Roger Pingeon. Zijn strafste nummer voerde Merckx op in de Pyreneeën. Op weg naar Mourenx zette hij zijn aanval in op de Tourmalet. Na een solo van 140 kilo-meter over de Aubisque greep hij de rit. Zijn eerste belager finishte op bijna 8 minuten. te passen.