Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
maandag 13 november 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Rellen in Brussel na WK-kwalificatie van Marokko: 22 agenten gewond en auto?s in brand gestoken

Dit is de intro tekst voor het eerste artikel van de krant. Vertel hier iets over het artikel dat hieronder volgt.
Dit is een voorbeeld, je kan de tekst zelf aanpassen.
door Mijn Naam
AMSTERDAM - Dit is het eerste artikel. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op
Na afloop van de kwalificatiematch voor het wereldkampioenschap voetbal tussen Marokko en Ivoorkust is het zaterdagavond tot ernstige rellen gekomen in het centrum van Brussel. Een driehonderdtal mensen schopten keet, daarbij zijn voorbereidingen voor Winterpret vernield, twee wagens in brand gestoken en verschillende winkels geplunderd. De oproerpolitie is tussengekomen en er werd een waterkanon ingezet. In totaal raakten 22 agenten gewond. Voorlopig is niemand opgepakt maar de politie zal de camerabeelden uit de buurt i
De onrust begon zaterdagavond kort na de kwalificatie van het Marokkaanse voetbalelftal voor het WK in Rusland, volgend jaar. Na afloop van de wedstrijd verzamelden zich heel wat mensen op de Stalingradlaan om de overwinning te vieren. Van daar trokken ze naar het Beursplein, maar daar sloeg de sfeer om en begonnen een 300-tal personen keet te schoppen.
Ze liepen over wagens en, beschadigden straatmeubilair en vernielden voorbereidingen voor Winterpret. De Brusselse politie besloot daarop tussen te komen en de supporters terug te drijven. Daarvoor werd onder meer het waterkanon ingezet. De agenten werden daarbij door de oproerkraaiers bestookt met projectielen, aldus de politie.

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

De Belgische atletiekbond heeft de selectiecriteria voor het EK in augustus volgend jaar in Berlijn bekendgemaakt. Omdat de minima in sommige disciplines met terugwerkende kracht gelden, zijn zes Belgen nu al geplaatst.

door Mijn Naam
De meerkamp, de 10.000m en de marathon zijn zo slopend, dat een atleet maar een tweetal competities per jaar kan doen. De atletiekbond geeft de atleten daarom de kans om zich al het jaar voor het toernooi te kwalificeren. Zes landgenoten mogen hun valies voor Berlijn al maken, maar ze moeten wel nog vormbehoud tonen. Wat dat laatste precies inhoudt, heeft de atletiekbond vanaf dit jaar preciezer gedefinieerd.