Het leven van een loser ff offline

gemaakt door mika

oorlogswinter

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
zondag 11 maart 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Hulp bij ontsnapping

Gistermiddag rond 16:00 uur probeerden drie jongens te ontsnappen van het opruimen van het park waarvan een het moest doen aangezien hij een taakstraf had.
Artikel door: Jeff Kinney
Twee huiswerkmaatjes en een jongen met een taakstraf deden gisteren een poging tot ontsnapping bij het opruimen van het park tijdens het anti-electriciteit weekend.
De jongen met de taakstraf bleek een vriend van de broer van een van de twee huiswerkmaatjes (de oudste)
Hij vertelde dat ze eerst schrokken en dachtten dat het een beer was maar ze waren erg opgelucht toen ze zagen dat het een van de ?taakstraf lui was? zoals de jongen zei
De taakstraf jongen had taakstraf omdat hij ?zure matten had gejat? zoals hij dit zei dit bracht de jingste van de twee huiswerk maatjes in een emotionele positie omdat hij vroeger nooit zure matten mocht en hij die altijd heel graag wou
Toen het oudste huiswerkmaatje van mening veranderde omdat hij zich bedacht dat hij liever bladeren harkt dan naar al hun zielige verhale luisterde maar toen hij onderweg terug was kwam hij degene die de leiding over zijn groep had tegen hij vertelde ?toen ik haar zag nam mijn instinct het over en begin ik meteen te rennen de andere volgde meteen?
Ze werden gepakt doordat de moeder van het oudste huiswerkmaatje (en de persoon wiens idee deze electriciteitsloze dag was) had ze gevinden via een chip bij de jongen op een app op haar mobiel, ze had dus haar eigen regels overtreden.

Duitser dood aangetroffen in bos

door Jan Terlouw
er is gister avond in het bos vlakbij
Langezande een dood nazi lid er zijn hierom dus 10 willekeurige nederlandse burgers opgepakt en als de dader zich had gemeld werden er geen 5 van de 10 willekeurige nederlandse burgers opgehangen.
1 van de opgehangen burgers
.
.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Ook zo?n enorme hekel aan de nazi?s

door Anonymous