Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
woensdag 7 februari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Kosten kinderopvang

LRKP, registratie in landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen.
door Mijn Naam
Elk kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, gastouderbureau of peuterspeelzaal staat ingeschreven bij het LRKP. Om je hier te kunnen inschrijven heb je een pedagogisch beleidsplan, een risico-inventarisatie veiligheid en gezondheid, een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een inschrijving bij het handelsregister nodig.
Ook de vestiging moet ingeschreven staan bij LRKP. De GGD controleert of de kinderopvang aan alle eisen voldoet. Per 2017 start de GGD en de gemeente met een nieuw beleid ?streng aan de poort?. Dit zorgt ervoor dat kinderdagverblijven, bestaande en nieuwe, strenger gecontroleerd worden.
.

Kinderopvang toeslag

door Mijn Naam
Delft - Ouders met een kind die naar een geregistreerd LRKP kinderopvang of peuterspeelzaal gaan, hebben recht op kinderopvangtoeslag. De voorwaarden hiervan is dat u en uw toeslagpartner werken, een traject naar werk volgen, deelneemt aan een opleiding of een inburgeringscursus volgen. Als u de eigen bijdrage betaald, en u en uw toeslagpartner een Nederlandse nationaliteit of een geldig verblijfsvergunning heeft, dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag.
Het maximale uurtarief op een kinderdagverblijf bedraagt ?7,45. Op een buitenschoolse opvang bedraagt dit ?5,95. Per gezamenlijk inkomen per jaar verschilt de eigen bedragen.
Per maand betaal je voor 2 ochtenden in een week, betaal je tussen de ?15,- en ?116,- per maand, afhankelijk van het gezinsinkomen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

werkgeversbijdragen

door Mijn Naam
DELFT -
Als werkgever ben je verplicht om een werkgeversbijdrage voor de kinderopvang te betalen. Een werkende ouder krijgt een zesde deel van de kosten van de kinderopvang van de werkgever. Werkgevers zijn verplicht om aangesloten te zijn bij een sectorfonds.

profit & non- profit
wat is het verscheel?

door Mijn Naam
DELFT -
Er zijn 2 soorten organisaties, profit en non profit organisaties. Een profit organisatie heeft als doel om winst te maken en te groeien als bedrijf. En non profit heeft dit juist niet. Zij zijn niet gericht op winst maken en worden betaald door de overheid. De kinderopvang valt onder een profit organisatie. Zij willen winst maken, zodat zij weer nieuwe materialen en benodigdheden kunnen kopen.