Economie
Groen
Z&W
Techniek

Economie
Groen
Z&W
Techniek

Economie
Groen
Z&W
Techniek

Het weer
.
Britt Berende

VL St. Ursula Horn

Verbindend leren op de school sint Ursula.
door Mijn Naam
we gingen met de hele t2 klassen naar allemaal scholen kijken.
Economie

We gingen eerst naar economie. Daar had ik paar dingen gedaan. Optiek, administratie en iets over buitelandse handel. Ik vond het leuk
Groen

ik ben er niet geweest.
Zorg en welzijn

We hebben bij zorg spuitjes leren zetten, bed verschonen en bloedsuiker op meten.

bij welzijn moesten we iets knutselen voor kinderen. en we moesten een quiz doen.
Techniek

Techniek vond ik het minst leukste van allemaal. We hebben er niet echt iets gedaan. Op de computer iets gedaan met een progamma. Kan dat thuis ook doen .

Economie

door Mijn Naam
Bij buitenlanse handel moesten we gaan kijken wat het was. we hebben er niet heel veel gedaan. daarna had ik optiek. ik moest mn ogen daar gaan opmeten. en meer van zulke testjes. en dan het laatste van die dag was administraitie. je moest met een progamma dingen gaan kijken. wat een winkel had uitgegeven en de winst die de winkel had gemaakt. zelf krijg je niet echt veel uitleg.
ik heb die dag ook niet de workshops gekregen die ik wilde. dat vind ik wel jammer
Dit is de kop voor de foto hieronder
wat ik niet leuk vond dat was dat we zolang op die scholen moesten blijven en het vroege op staan
de leukste opleidingen vond ik economie en zorg en welzijn. groen is niet echt iets voor mij net zoals techniek

Techniek

door Mijn Naam
ik vond techniek niet echt heel leuk.
we hebben er niks gedaan. ik dacht we gingen iets bouwen of maken. maar we moesten op de computer een gekke schets maken. dat heb ik eerder gedaan. dus ik wist al wat ik moest doen. daarna gingen we een quiz doen. er werden dingen gevraagd maar wist niet wat het antwoord dr op was.

Zorg en welzijn

door Mijn Naam
zorg en welzijn vind ik denk ik een van de leukste opleidingen waar ik ben geweest. we hadden er prikjes moeten zetten met kussens. daarna gingen we bloedsuiker waarde opmeten. ik had dat ook gedaan. bij mezelf en iemand anders. daarna moesten we een bed verschonen met iemand er in. ik lag in dat bed maar vond het niet erg leuk. ook kon iemand voelen hoe het was om zwanger te zijn. daarna gingen we naar welzijn. daar gingen bloempottejes maken. voor kinderen die dat zelf niet kunnen. daarna deden we een quiz en wat uitleg over de opleiding