Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
vrijdag 1 december 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

De Spaanse Coerant

Hoe durven die ketters een kerk aan te vallen en beelden te verwoesten! We zullen de ketters martelen tot ze dood neervallen!
Jorren Wierikx
Onze koning Filips 11 is erg boos met het nieuws dat de kerk is aangevallen. HIj zal morgen de kerk bezoeken
Spanje- We gaan de ketters aanpakken zei Filips 11 gisteren bij een toespraak die hij hield. We hebben nieuwe martel gereedschap gemaakt en zullen dat gaan gebruiken als we de ketters te pakken hebben gekregen. Er is een nieuw martelgereedschap gemaakt. We gaan hem even bespreken. Het martelgereedschap heet de stierenkop. Met de stierenkop krijg je twee groten gaten in je buik waardoor je na een paar dagen dood gebloed bent. Aan de stierenkop zitten twee grote horens die in je buik prikken. Een man prikt met de twee horens in je buik waardoor je de twee gaten krijgt.

Koning Filips 11 bezoekt de aangevallen kerk

Jorren Wierikx
Dit vertelde koning Filips 11 over zijn bezoek aan de kerk. Het is slecht voor het geloof dat mensen onze kerk hebben aangevallen. Alles in de kerk is verwoest. Toen ik in de kerk aankwam waren er veel mensen in de kerk de puin aan het opruimen. Toen ik een van de mensen aansprak om ze te bedanken werden ze helemaal emotioneel. De schoonmaakster die tijdens de beeldenstorm aan het schoonmaken was werd door een ketter op haar hoofd geslagen met een deel van een beeld dat kapot is gemaakt.
een martelwerk
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.