robben stopt met Nederland te spelen

Erdogan boos op Europa

Nederland kan niet naar wk

Het weer
Zon en wolken
Temp: 32 C°
Wind: N3
woensdag 11 oktober 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Trump vs noord korea

De Verenigde Staten staan in direct contact met Noord-Korea en proberen dictator Kim Jong-un tot gesprekken te bewegen.
Door Oguzhan
Na de ontmoeting met Xi Jinping riep Tillerson op tot kalmte op het Koreaanse schiereiland. Hij zei wel dat op Noord-Korea de verantwoordelijkheid rust om te stoppen met raketproeven.
Uit zijn onderhoud met de Chinese president is volgens Tillerson gebleken dat China "diep bezorgd" is over de raketproeven en het nucleaire programma van Noord-Korea en dat China uit alle macht probeert om Pyongyang weer aan de onderhandelingstafel te krijgen.

Hij wilde niet ingaan op de vraag of de recente opmerkingen van president Trump aan het adres van Noord-Korea hebben bijgedragen aan de oververhitte toestand. "Ik denk dat iedereen graag wil dat de situatie kalmeert."
De Amerikaanse president dringt bij China aan op hardere maatregelen tegen Pyongyang. China is de grootste handelspartner van Noord-Korea, heeft de nauwste diplomatieke banden en verleent ook de meeste humanitaire hulp. Het is bereid om strengere VN-sancties te steunen.

Donderdag droeg Peking Noord-Koreaanse bedrijven met Chinese partners op per 1 januari zijn deuren te sluiten. Eerder zei het al dat de export van gas en olieproducten op die datum stopt. De levering van ruwe olie aan Noord-Korea valt niet onder de sancties.
President Trump heeft opnieuw dreigende woorden gesproken aan het adres van Noord-Korea. Volgens hem werkt er maar één ding tegen het land. Hij liet in het midden wat hij met die woorden bedoelt.

Trump twitterde dat zijn voorgangers al 25 jaar gesprekken hebben gevoerd met Noord-Korea. "Er zijn overeenkomsten gesloten en enorme geldbedragen betaald.....heeft niet gewerkt", aldus de president. Volgens hem werden afspraken al geschonden nog voordat de inkt was opgedroogd.
De verklaringen komen er na de scheldpartijen die de afgelopen dagen over en weer gingen tussen Trump en Kim. Op zaterdag had een Noord-Koreaanse propagandaorganisatie nieuwe verwijten gelanceerd tegen de "oude psychopaat" Trump, die "bezig is met een zelfmoordmissie die een kernramp zal veroorzaken die Amerika tot een oceaan van vlammen zal herleiden".

Geert wilders vs moslim

door Mijn Naam
PVV-voorman Geert Wilders maakt zich onverminderd grote zorgen over integratie van moslims. In onze reeks Islam in Nederland waarschuwt hij voor het ?afsterven? van onze cultuur. ?Het is niet vijf voor twaalf of twee voor twaalf; het is bijna ochtend!? De leider van de tweede partij van het land zint op zeer ingrijpende maatregelen.

Geert Wilders (54) is niet verbaasd over de ontluisterende enquête-cijfers die De Telegraaf onlangs naar buiten bracht. Dat slechts dertien procent van de Nederlanders denkt
dat het vanzelf goed komt met integratie is volgens hem een teken aan de wand. En dat slechts elf procent van de Nederlanders de islam als een verrijking ziet, bewijst volgens hemduizenden gastarbeiders werden honderdduizenden. En dat werden er in Europa inmiddels miljoenen. Toen riep men dat die mensen moesten integreren en assimileren. Maar de islam, het woord zegt het al, wil domineren. Professor Koopmans onderzocht nog niet zo lang geleden dat zeventig procentseculiere wetten.
Dit is de kop voor de foto hieronder
Godzijdank hebben we ons doel gehaald', sprak Messi, die met drie doelpunten de vroege treffer van Ecuador hoogstpersoonlijk onschadelijk maakte. 'We bleven kalm, dat was het belangrijkste. Het zou heel gek zijn geweest als we het WK niet hadden bereikt. Deze groep verdiende het om zich te kwalificeren.'
Bondscoach Jorge Sampaoli van Argentinië stond vanzelfsprekend uitgebreid stil bij de heldenrol van Messi. 'Het WK mag niet zonder hem worden gespeeld. Met die gedachte gingen we het veld op. Die druk konden we aan, en dat maakt ons sterker in de toekomst. Messi is de beste speler aller tijden.'
Argentinië had zijn WK-kwalificatie dus volledig te danken aan hun superster van FC Barcelona. Eerst scoren op aangeven van Angel Di Maria, dan een streep binnenknallen na een balverovering op de rand van de zestien en tot slot de bal heerlijk binnenkrullen na een solo. Een, twee, drie: hattrick voor Messi en Argentinië naar het WK.
Individueel gezien is het beste jaar uit de carrière van Messi ongetwijfeld dat van 2012. De Argentijn scoorde namelijk liefst 91 doelpunten op amper twaalf maanden tijd e hetlegendedeedwerd geëvenaard door Cristiano Ronaldo).

ontvoeren

Oguzhan
Gisteren was een jonge ontvoerd door paar buitenlanders. De mensen waren door zijn achter deur binnen gekomen. De ouders hoorde geen geluid. De ouders van ontvoerde jonge zijn heel verdrietig.
De mensen willen nu geld voor de kind. Ze hadden gisteren gebeld dat ze ?100000 willen anders schieten jonge dood. Politie is nu onderzoek .
Vandaag kwamen politie naar de ontvoerde jonge voor vinger afdruk. Maar helaas hadden de mensen handschoenen aan .

Vriend moeder verdacht van moord

door Mijn Naam
De 46-jarige man uit Hoogeveen die afgelopen zaterdagavond is opgepakt nadat hij zich met de dode Djamila Marissen (12) in de auto meldde bij het politiebureau, wordt verdacht van moord dan wel doodslag. Dat zegt het Openbaar Ministerie vandaag. Zijn voorarrest is met twee weken verlengd. Volgens zijn advocaat ook. Hij woon weten dat de verdachte geen zwaar strafverleden heeft. ,,Zijn strafblad is niet uitgebreid en niet relevant. Niet relevant in het kader van vergelijkbare zaken in ieder geval'', aldus de raadsman.

Volgens de politie vertoonde de man eerder ?grensoverschrijdend gedrag?. Bij de politie kwamen paar meldingen over hem binnen. Het zou echter niet gaan om strafbare feiten. De politie is naar aanleiding van de meldingen wel met de man in gesprek gegaan.