Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
maandag 13 november 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Boy 7 Mirjam Mous

Toen ik mijn ogen opendeed, wist ik helemaal niks meer.. Zelfs mijn eigen naam niet!?
Mirjam Mous
Als een jongen zijn ogen open doet is het eerste wat hij ziet.. Een snikhete, kale grasvlakte met in het midden een weg dat nooit lijkt te stoppen. En wat ziet hij om zich heen? NIKS HELEMAAL NIKS....
Terwijl de jongen diepzinnig zit na te denken voelt hij een enorme, pijnlijke steek in zijn enkel. Hij probeert op te staan maar al gauw zakt hij weer in. zijn enkel is opgezwollen en blauw.
Wat is er gebeurd..? Niet alleen met mijn enkel maar ook met mij! WAT IS DIT? Wie ben ik? Waar ben ik?
Waarom herinner ik me niks meer? verderop ziet hij een tas. Hij kruipt er naartoe en vind daarin een telefoon. Zo een blij gevoel!! Hij doet de telefoon aan en wil het alarm nummer in toetsen tot hij een voicemail bericht hoort..
WAT!? Nee dat kan niet!! De voicemail was ingesproken door zijn eigen stem en hij zei: 'Wat er ook gebeurd, bel in geen geval de politie!' Hij schrok, tot hij in de verte een busje zag. het busje kwam steeds dichterbij maar nog steeds heel ver weg. toen het busje hem had bereikt zat daar een meisje in: Lara.. Van haar mocht de jongen mee. Omdat hij zijn naam niet wist noemde hij zichzelf Boy 7 ( dat stond toevallig op zijn sok)
Hij beleeft veel met Lara. En ontmoet veel mensen... Als je dat wilt weten zou ik het boek zelf lezen ik raad het jullie zeker aan!! xx

Wie is Wie??

De hoofdpersoon in het boek is Sam Waters (Boy 7). Hij is een slimme jongen, die goed met computers kan omgaan (en kan hacken). Hij heeft een smal gezicht met een hoog voorhoofd en blauwe ogen. Ook heeft hij blond haar en een getraind lijf. Hij ontwikkeld zich in het boek heel erg snel, doordat hij er langzaam achter komt wie hij is en wat zijn verleden is.

Een ander belangrijk persoon in het boek is Lara Rogers. Er wordt niet echt beschreven hoe ze eruit ziet. In het begin van het verhaal, lijkt het of Lara en heel warm en zacht karakter heeft die altijd met je meeleeft. Maar later blijkt dat zij helemaal aan de verkeerde kant staat, en dat ze al die tijd tegen Sam heeft gelogen.

De vriend en kamergenoot van Sam in de tijd bij coöperation x is Louis. Hij is een hele vriendelijke jongen. Hij is een snelle, zwarte jongen met kroeshaar, hij wordt door de witte kleding Boy Six genoemd. In de loop van het verhaal worden hij en Sam steeds betere vrienden.
Dit is de kop voor de foto hieronder
Dit is voor extra punten... Als ik eerlijk ben heb ik echt geen flauw idee wat ik hier moet schrijven. Ik kan nog wel wat over het boek gaan vertellen maar ik wil het spannend houden en niet te veel verklappen. zodat (als mensen dit echt zouden gaan lezen) zelf het boek gaan lezen.. Slim toch????? of niet??? in ieder geval kan ik misschien punten scoren door complimentjes te geven ofzo. daar word iedereen blij van toch?? of niet???
Kuch Kuch, hier komt het dan:

Als engelen toch werkelijk bestaan,
dan weet ik zeker dat jij er een bent,
en dus kan ik altijd zeggen voortaan,
dat ik iemand ben die een engel kent

Daar maak ik indruk mee he!? (knipoog smiley)

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Uhhh!? Waarom dit boek??

Ik heb ken dit boek al heel erg lang. En dit is ook al iets van de 3e keer dat ik hem lees. En eerst las ik hem altijd van de bibliotheek maar nu had ik hem zelf gekocht dus leek het mij leuk om deze te doen. xxx