feyenoord

vs wint van europa's beste land spanje 2-0

wat een SUKKEL

Het weer
Zon en wolken Temp:27 C° Wind: N3
26 juni 10 11:50

Duel VS tegen spanje 2-0

vs tegen spanje 2-0 en een blunder van spanje.
door DEMIAN
BLOEMFONTEIN - Amerika heeft Spanje uitgeschakeld in de halve finale van de Confederations Cup. Daarmee kwam voor de Europees kampioen aan een einde.
Ondanks een behoorlijk veldoverwicht van de Europees kampioen kwam de VS op voorsprong. Overigens ook niet helemaal onverwacht. De Spanjaarden lieten achterin behoorlijke steken vallen in de openingsfase. Doelman Iker Casillas moest een paar keer tot buiten de zestien als reddende engel optreden.
Ondanks een behoorlijk veldoverwicht van de Europees kampioen kwam de VS op voorsprong. Overigens ook niet helemaal onverwacht. De Spanjaarden lieten achterin behoorlijke steken vallen in de openingsfase. Doelman Iker Casillas moest een paar keer tot buiten de zestien als reddende engel optreden.
Na de pauze probeerde Spanje in het ijskoude Free State Stadion langszij te komen. De Amerikanen wisten onder aanvoering van doelman Tim Howard stand te houden. De beslissing viel een kwartier voor tijd. Opnieuw na slecht verdedigen bij de ploeg van bondscoach Vicente del Bosque.
Sergio Ramos spande de kroon. De Spaanse verdediger kon de bal eenvoudig wegwerken maar had daar zoveel tijd voor nodig dat Clint Dempsey simpel binnen kon tikken, 0-2. Oud-Heerenveenspeler Michael Bradley moet de finale missen; hij kreeg vlak voor tijd een rode kaart.

De tegenstander van Amerika komt donderdag uit het duel tussen Brazilië en Zuid-Afrika.

WAT EEN SUKKEL.

door mark van bommel
Als je het mij vraagt heeft 'ie gelijk en hoort 'ie gewoon in het Nederlands Elftal. Mark van Bommel laat in de Voetbal International van deze week weten dat hij er zelf ook zo ver denkt. En passant haalt de middenvelder van Bayern Munchen nog even uit naar bondscoach Marco van Basten. 'Ik heb nooit bedankt voor Oranje, maar ik weiger in een ploeg te spelHet artikel staat vol met een aantal smakelijke uitspraken, zoals: 'Van Basten komt steeds met argumenten die niet kloppen', vertelt Van Bommel. 'Daarbij ben ik het ook beu dat hij steeds maar roept dat hij allerlei discussies met mij zou hebben gevoerd over het niet uitvoeren van mijn taken. Dat is gewoon niet waar!' en 'Waarom moet de een wél spelritme hebben en de ander niet? Waarom mag de één wel uit vorm zijn en de ander niet?' en 'Speltechnische argumenten om mij niet te selecteren bestaan gewoon niet.'

Gezellig? Waarschijnlijk gaat nu Van Basten reageren, waarna Ruud van Nistelrooy aan de beurt is? En zo gaat het hele geneuzel waarschijnlijk weer van voren af aan beginnen.

en waarvan hij trainer is.'
FEYENOORD FOR EVER !!!!!
Feyenoord is een professionele voetbalclub uit Rotterdam, opgericht op 19 juli 1908, die uitkomt in de Eredivisie. De stadionclub staat erom bekend een club van het volk te zijn. De thuisbasis is het Stadion Feijenoord, dat in de volksmond De Kuip wordt genoemd. De traditionele uitrusting van Feyenoord bestaat voornamelijk uit een rood-wit tenue.
Feyenoord won reeds 14x het landskampioenschap, 11x de KNVB beker, 1x de Europacup I, de voorloper van de Champions League, 2x de UEFA Cup en 1x de wereldbeker. Daarmee speelt Feyenoord uit historisch oogpunt een vooraanstaande rol in de Nederlandse voetbalcompetitie. Op de UEFA ranglijst van de beste clubs in Europa staat Feyenoord als vijfde Nederlandse club anno 2008 op de 77ste plaats.[

VOETBAL IS OORLOG.

door demian
De uitspraak voetbal is oorlog zal ij iedereen bekend zijn. Maar ook in voetbal games is voetbal oorlog. Op het scherpst van de snede wordt er hard gestreden om altijd voor het hoogst haalbare te gaan. Deze log gaat dan ook over de gebeurtenissen in mijn Football Manager 2009 games.

info over feyenoord

door dirk kuyt
Volgens het Algemeen Dagblad is er dinsdag een nieuw onderhoud geweest tussen Feyenoord en Roda JC over Sekou Cissé. Eerder had een externe geldschieter toegezegd de transfer voor Feyenoord te financieren, maar hij wilde daarvoor maximaal 2,5 miljoen euro geven.

Nu zou Feyenoord echter een speler in de deal willen betrekken, zo werd eerder al bekend.