Majoor gaming
groeit

3 Rare mannen die mensen vermaken met hun YouTube filmpjes

Odin Smienk is ook wel uit voor een grapje maar te ver is te ver.

Het weer
Het is vandaag bewolkt het word max 4 gaden
woensdag 7 februari 2018 | Majoor Gaming , gaan naar de top sinds 2016 | Te vinden op YouTube

Odin Smienk wordt groot

De 16e jarige Odin starte een jaar geleden het kanaal Majoor Gaming
Door Peter Hendrik
De 16 Jarige tiener begon een jaar geleden met het maken van Youtube filmpjes. Het begon allemaal voor de lol maar nu wordt het steeds serieuzer verteld Odin. Op een gegeven moment stapte Collin uit het kanaal.
zijn Vader kwam ervoor in de plaats. Later kwam Jouri er nog bij een goede vriend van Odin. Jouri en Odin leerde elkaar kennen op een kamp van school. Toen ze bij elkaar in een Huisje moesten slapen raakte ze pas echt bevriend. Odin is blij dat het gebeurd is. Odin zegt zelf '' Ik ben erg blij dat ik Jouri heb leren kennen hij is een van de grappigste en beste vrienden die je maar kan hebben zonder heb was het leven vast saai geweest ''
Ze gingen door met het kanaal en bereikte de 100 abonnees wat ze zelf niet verwacht hadden. ze vonden het geweldig om te horen en Odin beloofde de kijkers, dat als hun de 120 abonnees zouden hebben, ze in de sloot zouden springen.
En toen was het zo ver. Majoor Gaming haalde de 120 abonnees.
maar of ik het nu noem springen in de sloot weet ik niet. '' We gingen eerder zwemmen dan springen '' verteld Odin. Jouri vindt ook dat het meer zwemmen was. maar plezier hebben ze er wel mee beleefd en de kijkers ook.
Vrienden zouden ze altijd blijven zegt Odin maar of ze tot hun 40e nog aan YouTube doen is een 2e vraag

Hoger en Hoger

Door Odin Smienk
Ons kanaal groeite heel erg. Van de 120 naar de 150 en dan naar 200 en naar 300 het gaat super snel. Ik hoop eerlijk gezegd dat we ook zo door kunnen gaan zonder hoeven te stoppen. Want wij vinden het leuk onze kijkers vinden het leuk en daar doen we het voor. Het gaat ons niet om het geld, wij vinden geld in die zin niet heel erg belangrijk, we willen eerder dat onze kijkers vermaakt worden met een paar domme video's dan dat we in een dag miljonair en onze kijkers geen video's meer krijgen omdat we toch al geld zat hebben. Ik zou ook heel graag willen dat we heel veel kijkers erbij krijgen.
Majoor Gaming met Succes
intervieuw met Odin Smienk
Wat Vindt Jij van StukTV?
Ik vindt StukTV leuke jongens ze doen allemaal leuke opdrachten die ze van hun kijkers moeten doen.
Zou jij Ooit een video met StukTV op willen nemen?
Ja zeker het lijkt me zelfs een eer om de Mannen van Stuk te ontmoeten en samen met hun een opdracht uit te voeren.....
Durf jij wel zo iets dan?
Dat weet ik dus niet ik ben in sommige gevallen wel een schijterd. Ik durf wel dingen zoals horror nacht lijkt mij te gek.
Intervieuw met Jouri.
Wat vindt jij van StukTv?
ik vindt de mannen van Stuk te gek, ze doen echt hele stoere dingen en super vet ook. Ik zou willen dat Odin en ik ook zulke dingen konden doen.
Zou jij ooit een video op willen nemen met Stuk?
Ja! Zeker dat lijkt me erg cool, ik houd wel van zulke dingen de toen.
Durf jij wel zo iets dan?
Ja zeker ik ben niet zo snel bang voor dingen ik houd wel van gek doen en hoe gekker hoe beter!!!

Een Parodie

Door Jouri Kluve
Odin is nu begonnen met het maken van eigen Parodieeen. ik vindt het heel coo dat hij zoiets wilde doen.
ik zag daarbij ook alijd al iets muziekaals in Odin zitten en nu komt het eindelijk naar buiten. Ik hoop dat we zulke dingen steeds meer kunnen doen.


Deze krant in gemaakt in samenwerking van: Odin Smienk en Jouri Kluve.

Odin wil ook Acteur worden.

door Peter Hendrik
Odin heeft buiten YouTube ook nog een droom, Acteur worden. Hij zegt dat al heel lang te worden maar niet weet of het hem gaat lukken.
Odin zegt zelf '' mijn droom is om mij zelf terug te zien in films. En iemand anders te kunnen spelen want in het gewone leven kun je beter jezelf zijn anders bereik je niks, en bij acteur zijn is dat heel anders.