Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
woensdag 10 januari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

De Westerse Wereld.

De russen zijn streng gelovig. vrouwen in de keuken en de mannen doen het zware werk. maar waarom eigenlijk?
door Mijn Naam
Apeldoorn
Igor is een Russische cristen, hij is heel erg gelovig. Igor is lid van Sorokof, een streng cristen geloof. Sorokof wil daarom ook dat de Russiche vrouwen veel kinderen maken zodat Rusland ook echte Russiche inwoners krijgt. In het geloof zijn er heel veel strenge regels en een strenge manier van denken.
De vrouwen zijn niet gelijkwaardig aan de man.
De vrouwen zijn er om kinderen te baren en om het lichte werk te doen. Want de mannen zijn er voor om het zware werk te doen zoals het leger.
Igors geloof vind dat sex niet voor genot is maar zei vinden dat sex is voor kinderen maken en meer niet. De mannen mastuberen dus ook niet en vrouwen geven zichzelf ook geen genot. Igor vind sex een propoganda. Zei vinden een tv ook een propoganda omdat je op tv allerlij dingen kan zien die je mening over Rusland kan beinvloeden, en dat hoort niet.
Vrouwen horen ook niet te drinken.... maar waarom is dat? Igor vind dat slecht voor de kinderen, Als de vrouwen zwaar werk doen kunnen ze geen zwaar werk doen, want ze moeten kinderen maken. De presentator vind dat maar raar want een vrouw is niet continu zwanger.

bestemming onbekend

Amsterdam-Jeketerinenburg
Ryan en Jonathan hebben zich opgegeven bij Bestemming Onbekend. Ze hopen op zon zee en strand maar ze krijgen het tegenovergestelde, Rusland, Kou tot wel -40. Ze zijn erg verbaasd. Ze gaan de straten van Rusland op naar de bittere wereld. De meeste dankloze zijn verstoten door hun familie omdat ze aan lijm snuiven deden, drank en drugs. In deze wereld gebeurd alles wat je niet wil, diefstal en meer. Een groep jongeren leven onder de grond bij de stadsverwarming om dat het daar warm is en overdekt. Ryan en Jonathan hebben heel weinig respect voor de jongeren die lijm snuiven omdat ze alleen maar lachen erom en er niks aan willen doen. Als ze op straat rondlopen met de jongeren zien ze een raar contrast, de rijke willen hunzelf showen en laten zien dat ze rijk zijn en de arme mensen hebben niks zien er vies uit, de Jongens vinden het maar niks. Ryan en Jonathan denken dat ze de ramen moeten dichtmaken en het gebouw isoleren dat het dan warmer word. Bert vind van niet omdat de achtergrond van de jongeren hun tegenhoud.
Dit is de kop voor de foto hieronder
.

Wat vind ik verschillen?

door Mijn Naam
Als je Nederland en Rusland vergelijkt lijkt mij Nederland een stuk aantrekkelijker. Nederland is veel vrijer, je mag bijvoorbeeld protesteren voor een doel, wij hebben niet extreme armoede en als laatste, ons klimaat is veeeeel lekkerder vergeleken met Rusland. Wij hebben een democratie!!

mening van Lubach

door Mijn Naam
In het progama Zondag met Lubach gaan ze het over Rusland hebben. IN Rusland word er niet heel veel geprotesteerd maar waarom? Je mag niet tegen Poetin (regering) protesteren en anders word je opgesloten en krijg je een straf. Er zijn een aantal succesvolle protesten geweest en het blijkt dat Alexsey Navalny er achter zit. Hij is een oppositie leider van Rusland. In Rusland kan je zelfs de doodsstraf krijgen voor protesteren tegen de regering. Iedereen is benieuwd hoe de presidents verkiezingen gaan verlopen.