waarom VCO?

over VCO?

Samen werken aan de groei

Het weer
Ommen
12 graden
12:23
vrijdag 9 maart| VECHTDAL NIEUWS

vechtdal college Ommen

wij zijn Paula & Maaike en zitten op het Vechtdal College Ommen leerjaar 4, wij raden de jongeren aan om naar het Vechtdal College Ommen te gaan.
Door Maaike & Paula
WAAROM HET VCO?
Wij raden het de jongeren aan om naar het VCO te gaan omdat het een hele mooie vernieuwde school is en ook veel aandacht word besteed aan de kinderen die een extra rugzakje hebben. ook word er ontzettend veel aandacht besteed aan pestgedrag, en voor faalangst kun je terecht bij een van de vertrouwenspersonen.
De kinderen van Den Ham, Lemele,Dalfsen en etc. Kunnen het VCO makkelijk bereiken met de fiets of openbaarvervoer. Er zijn speciale regels voor mensen die met de bus zijn gekomen, hierbij moet je een briefje halen bij het loket en daar op staat dat je eerder de les uit mag onder toestemming van het loket. De kosten is voor ieder voorzien.
praktijklokalen: de kinderen die VMBO gaan doen komen in de praktijklokalen en dat bestaat onder andere uit: Techniek Breed, Zorg &Welzijn en Dienstverlening& Productie. De kinderen moeten in eind leerjaar 2 kiezen welke sector ze gaan doen en waar ze later hun examens in gaan doen. Bij techniek breed zijn zowel jongens als meisjes. Zorg en welzijn is heel uitgebreid. Dienstverlening en productie organiseer je activiteiten.
vechtdalcorner is bestemd voor de kleine en de grote pauze waar je broodje, fruit, frisdrank en koekjes kan kopen. De kosten zijn rond de 1 a 2 euro. Elke dag is er een ander broodje. Een regel van de keuken is als je een kopje soep koopt en je soep kopje leeg is en terug brengt naar de keuken dan krijg je een gratis stukje fruit.
wij zeggen:
koop daar iets lekkers!!!

over het VCO

Het Vechtdal College Ommen is een groeiende school waar aandacht voor elk kind word besteed en centraal staat
Dit is de kop voor de foto hieronder
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.