Druk je krant af en deel hem uit!


3

dianne_x@live.be


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
Donderdag 19,november 2009
Dianette Aguilar Agapito 2GRL

Miljonair steelt
knuffelbern
kunffelberen

Een miljonair steelt knuffelberen

Dianette Aguilar Agapito
Antwerpen-In Antwerpen werd er een nieuwe winkel geopend,ze verkopen knuffelberen en kinderspulletjes. Op 17oktober 2009 kwam er een 38jarige miljonaire man binnen de winkel. Hij was groot en dik,hij was alleen toen hij binnen kwam.
Terwijl de kassier aan de kassa aan het werken was . Kwam een vriendelijke dikke man binnen de winkel met ongeveer twee drie grote zakjes bij zich. En hij ging naar de rijen en rekken van de knuffelberen om te kijken wat hij kon stelen. Niemand had gemerkt dat onder zijn t-shirt 5-tal knuffelbeertjes verborgen waren en in zijn 2 grote zakken waren er maar kleine spulletjes bedekt met een grote sjaal. Toen liep hij snel buiten,zo snel als hij kon. Opeens ging de alarm af, iedereen raakte in paniek. Men wist niet wat er was. Volgens de kassier,er is iets dat gestolen is en verder belde hij snel de politie op.
Na drie minuten kwam de politie aan de winkel en ondervraagd de mensen rond heen. Nadien zijn de politie rond de stad gereden,ze hebben in het park gemerkt dat er een man was die op de bank zat met de knuffelberen. Ze gingen naar hem toe en deden wat ze moesten. Vervolgens hebben ze de 38jarige man aan de politie bureau gebracht.
Na verdere onderzoek, men weet niet wat er met de man aan zijn hoofd speelde. Waarom hij het deed. Ze hebben samen de gegevens en de rekening van de man bekeken. Het blijkt wel raar te zijn want ze zagen op de rekening dat hij miljoenen heeft. De 38jarige miljoenair bedoelde dat hij het deed voor de grap. Men wilde hem niet geloven. De onderzoekers dachten dat hij een gekke was,ze begrepen helemaal niet, het is toch een idiote onzin?
Een miljonair die stal 10-tal knuffelbeertjes?
Het bijft nog steeds een raadsel..

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.