rapper boef2/3

deal trump

nieuwe app koran

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
maandag 12 februari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Rapper Boef is zelf kech

Op oud-en-nieuw stond rapper boef met zijn auto langs de weg omdat zijn band lek was. De dames die hem toen hulp aanboden kregen toen een slechte benaming van boef
henk wolcken
EINDHOVEN - Zaterdagavond 31 december kreeg rapper Boef een lekke band. Drie vrouwen die op dat moment langs reden hebben met hun goede gedrag de rapper meegenomen zodat hij nog op tijd bij zijn show kon
zijn. Vervolgens noemt rapper Boef de drie dames kechs, wat betekent dat hij ze een 'hoer' of 'slet' noemt. Even een opmerking voor al die 'kechs'...'', zo begint hij. 'Want ik heb een paar mensen boos gemaakt omdat ik kech zeg, maar wat doen jullie in een club met alcohol, met korte rokjes, om acht uur 's ochtends, met jongens? Wat ben je aan het doen? Je bent gewoon een 'kech', zegt Boef in de camera. Doordat hij dit heeft gezegd heeft hij de haat die hij krijgt alleen maar erger gemaakt. Veel mensen zijn boos op hem en hij is nu zeer veel in het nieuws. Ook zijn er veel
mensen teleurgesteld in Boef door zijn slechte onacceptabele gedrag. Hij weigert dames die uitgaan en alcohol drinken 'vrouwen' te noemen. Boef legt voor de duidelijkheid uit wat voor vrouwen wel onder die noemer vallen. 'Als je thuis zit, de hele dag niks doet, studeren, niks doet en naar papa en mama luistert, dan noem ik je een vrouw. Maar ga niet als je een kech bent, boos worden als ik je een kech noem, want je bent een kech! Klaar. Snap je?', foetert hij. Deze respectloze uitspraken die voor veel vrouwen gelden- onder wie ongetwijfeld ook zijn fans vallen.
Inmiddels heeft de rapper zijn excuses op een goede manier aangeboden doormiddel van een liedje genaamd 'antwoord'. Uit dit liedje blijk nu ook dat hij die avond dronken was en het daarom heeft gezegd. Maar nu komt hier de plottwist...De reden dat hij langs de weg stond was niet omdat zijn band lek was, maar omdat hij zelf een kech is en op klanten stond te wachten. Dit werd bekend gemaakt door een van Boef zijn beste vrienden aan wie Boef zijn geheim vertrouwd had. Dit nieuws is zeer schokkend voor de buitenwereld en veel mensen zijn er beduusd van.
Rapper Boef claimt dit niet te zijn en geeft zijn inmiddels 'ex-beste vriend' ook zeker niet gelijk en blijft ontkennen. Er is nog geen bewijs maar de vriend van Boef klonk echt heel overtuigend en het klinkt eigenlijk ook best wel logisch. Veel shows van de rapper worden nu ook gecanceld en gaan niet door omdat mensen gewoon niet weten wat ze van hem moeten verwachten aangezien hij vrij negatief in het nieuws is en ook verschillende kanten van hem bekend zijn.

Nieuwe app voor De Koran

henk
"Kinderen zijn te laatste tijd veel te veel bezig met technische en elektronische dingen bezig, waardoor normale dingen zoals boeken niet meer zo interessant zijn. Toch is de Koran een erg belangrijk boek en willen we islamitische kinderen motiveren om de Koran te lezen."zegt minister van cultuur. Dat wilt hij doen door De koran om te zetten in een app. Veel mensen en vooral de gelovigen zelf zijn het er niet mee eens. De Koran is een heilig, traditioneel, en een erg belangrijk boek. Volgens de mensen zou het een serieus probleem zijn als hier een app voor gemaakt word. "Als de kinderen zelf de boeken niet willen lezen is het hun eigen probleem, maar zodra er een app word gemaakt en de Koran word vervangen, is dat een grote schande voor onze god." Aldus docent van islamitische school Brabant. Er is dus een kleine kans dat deze app werkelijkheid word. Helaas voor minster van cultuur.
nucleaire deal
Trump onzeker over voortzetten nucleaire deal met Iran.
De Amerikaanse president Donald Trump bedenkt zich op de op het intrekken van zijn steun voor de deal met Iran over het nucleaire programma.Dat zei hij donderdag tijdens een vergadering met de militaire leiders van de Verenigde Staten.
We mogen niet toestaan dat Iran nucleaire wapens krijgt zegt Trump. Iran steunt terrorisme en exporteert geweld en chaos naar het Midden-Oosten. Daarom moeten we Irans doorlopende agressie en nucleaire stoppen. Of Trump zich terugtrekt uit de deal met Iran liet hij niet weten, maar hij zei dat er snel nieuws zou volgen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Top tien namen van het 5de jaar.

henkwolcken
5 de jaar Jongens Meisjes
1 Eline 1 Noah 1 Emma
2 Lisa 2 Kobe 2 Lore
3 Vincent 3 Robbe 3 Lotte
4 Laura 4 Daan 4 Noor
5 Michael 5 Milan 5 Julie
6 Astrid 6 Wout 6 Ella
7 Maxime 7 Lars 7 Elise
8 Bart 8 Thomas 8 Amber
9 Niels 9 Lucas 9 Louise
10 Charlotte 10 Senne 10 Hanne

Er zijn geen overeenkomsten met de populairste namen in de 5de jaren en met de populairste namen in Vlaanderen.
.