Chick van de week <<< XD

Ernsthandel loterij

Ernsthandel-Airlines

Het weer
Zon en wolken Temp: 26 C° Wind: N3
JUNI - NUMMER 1

---------Ernsthandel---------

Dit is onze eerste krant. Elke maand komt er 1. Wij hopen dat u hem met plezier leest en meedoet aan onze Ernsthandel loterij. Speel ook het spel Ernsthandel-diti www.mijnmaffia.nl/ernsthandel-diti
Ernsthandel
ZAANDAM - Wij willen in dit artikel vertellen hoe wij op het idee zijn gekomen om een Ernsthandelkrant te maken
Wij maken deze krant voor onze klanten. In deze krant kunt u zien of we al nieuwe producten hebben, wie de Ernsthandel loterij heeft gewonnen enz, maar natuurlijk ook het news over het dagelijks leven van de werknemers van Ernsthandel. We mochten van onze baas deze krant maken zodat we meer klanten krijgen.
de 1e prijs is 2 lolly's en de 2e prijs 1 lolly. Een lot kost 5 cent. De winnende nummers zijn: 18 21 00 89 en 12 34 56 78. Heeft u deze nummers kom dan naar het zaanlands lyceum op zondag en dan heeft u dus een lolly of 2 lolly's. Wij hopen dat u mee doet met deze loterij
Waarom gaat u het spel Ernsthandel-diti niet spelen. Het webadres is:
www.mijnmaffia.nl/ernsthandel-diti
Het is de bedoeling dat je de bestre crimineel van de wereld wordt succes.
er zijn geweldige prijzen te winnen.
bezoek onze website eens: www.everyoneweb.com/ernsthandel Op deze site staat wat u kunt kopen en waar de vestigingen staan. U kunt ook lezen wie er allemaal werken. We vertellen ook ons verhaal hoe we begonnen zijn en hoe u contact met ons kunt opnemen. Veel lees plezier.

Nieuwe producten bij Ernsthandel

Ernsthandel
ZAANDAM - U weet natuurlijk dat Ernsthandel voorzien is van vele producten. Maar in de zomervakantie komen er nog meer producten bij bijvoorbeeld behang met het Ernsthandel teken erop of nu gegrilde citroenijs voor 12,95. Wij zijn ook in ontwikkelling voor de geo 74 hoek en we hebben ook al de geo 3 hoek met een geo 8 hoek erin. Maakt u hier ook van gebruik? Als u een klantenkaart heeft bij de Ernsthandel krijgt u altijd 20% korting op alles, als u de klantenkaart nog niet heeft, bestel er dan zo snel mogelijk 1! Maar evengoed zijn wij heel trots wat we tot nu toe hebben bereikt. In de zomervakantie zijn wij de eerste 4 weken niet open vanwege vakantie naar Frans-Gyana. Daarna zijn we weer volop op gang. En ook elke 4de van de maand worden de prijzen van de loterij van Ernsthandel bekent gemaakt en misschien heeft u wel wat gewonnen! Wij hopen dat we u genoeg hebben geinformeerd
Zaanlands Lyceum
ZAANDAM - Dit is onze fantastische school het Zaanlands Lyceum wat u vast al kent. Ernsthandel is hiet ook begonnen in Z003 het lokaal van onze aardige leraar meneer Pawlik die ons Beeldende Vorming geeft. Meneer Pawlik is de aardigste leraar die we dit jaar hadden. We hadden hem in het eerste half jaar 2 x per week en in het tweede half jaar 1 x. op maandag hebben we 6 vakken en op dinsdag 7. Op woensdag maar 4 en donderdag 6 en op vrijdag 5.
we hebben 11 verschillende leraren: Pawlik, Koetje, Vendel, Purvis, Frasl, Jonker, van der Horst, de Jong, Wolters, Boot, Bot. In een week hebben we 50 lesuren. Onze school heeft 3 verdiepingen. Elke verdieping heeft 13 lokalen behalve de begane grond. De rest is ook mooi zoals de aula, muzieklokaal en het beeldende vorming lokaal.

Aardrijkskunde toets in B1F

Ernsthandel
Zaandam: Op 23 juni 2009 moesten de brugklassen van het Zaanlands Lyceum een toets maken van aardrij- kskunde. Deze toets is redelijk goed gemaakt het ging over Europa. Meneer Vendel moest de toets afnemen bij B1F en nog andere klassen. Er waren 10 vragen en hij heeft zelf de toets gemaakt (dankuwel). Dit was de laatste toets van de toetsweek en ook gelijk van het jaar. De toetsen van B1F werden in Z108 afgenomen. Lees volgende keer weer een artikel van school.

Interview met Henk van Putten over het EHteken

Ernsthandel
Ernsthandel
ZUTPHEN - Wij Ernsthandel deden een interview met Henk van Putten die ook hier onderaan dit artikel staat. Henk komt uit Zutphen wij vroegen wat hij vond van het Ernsthandel teken. "Henk: Ik vind het een prachtig teken ik weet ook niet hoe jullie erbij komen zoiets geniaals!" Ik vind ook dat Ernsthandel een hele goede winkel is. Ik wil daarom ook de werknemers en de baas bedanken. "Ernsthandel: Ja, wij zijn er ook heel erg trots op. "Henk: Ja ik kom morgen nog wel een lekkere gebakken perenijs kopen!