Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
vrijdag 12 januari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Dansen op de vulkaan

samenvatting
Door Mara te Kampe 3B2
Maarten heeft een ongeneselijke stofwisselingsziekte. op school weet alleen zijn beste vriend er van en niemand anders. op de dansschool waar hij heel graag naartoe gaat weet ook niemand het en zelf de leraar niet.
Wanneer de dansschool mee gaat doen aan een danswedstrijd gaat het tijdens het oefenen verkeerd en raakt Maarten buiten adem waardoor hij moet stoppen met dansen voor die dag. als hij na het dansen thuis komt blijkt zijn dansleraar zijn moeder gebeld te hebben aangezien dat hij daar woont omdat zijn ouders gescheiden zijn. Zijn moeder heeft aan de dansleraar verteld dat hij een stofwisselingsziekte heeft en daardoor mag Maarten niet meer komen dansen bij de dansschool omdat de dansleraar dat te gevaarlijk voor hem vind.
Als maarten dat hoor gaat hij naar zijn vader toe. Als hij bij zijn vader komt blijkt zijn moeder hem al gebeld te hebben en alles uit gelegd te hebben. maarten blijft bij zijn vader en doordat hij boos is omdat hij niet meer kan en mag dansen gooit hij alle spullen door zijn hele kamer heen en huilt zichzelf in slaap.

mijn mening

Dit is de kop voor de foto hieronder

hoofdpersonen