Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
maandag 4 december 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Nieuwe machienes

Vicobdam staalbauw koopt niruwe machienes. En vervankt machienes voor een snellere productie.
Stef Bankras
Vcobdam staal bauw koppt nieuwe machiens en vervankt machienes.
Dit omdat sommige machienes die er staan al auder zijn als 17 jaar. Die machiennes hebben
hun geld verdiend en zijn versleten. En 17 jaar terug waren de machienes even minder hitag als nu.
Vicobdam laat be Boorzaagstraat, knippons vervangen en zetten een nieuwe Snijtavel neer. De boor zaagstraat is een machine die al het matriaal wat binnen komt op maat zaagt en er gaten in boort. De nieuwe boor zaag straat kan vrezen in een scherpere hoek zagen en grotere balken zagen.
De knip pons is een machiene die de koppelings platen knipt en ponst en kan ook hoeklijnen knippen. Deze machiene is ook oud en versleten dus komt er een nieuwe voor in de plaats.
De snijmachine kan platen snijden en gaten snijden is super precies. Dus er hoeft straks minder verbetert te worden door de werknemers en dat scheelt een hoop tijd.
Dus het productie proces zal versnelt worden. Waardoor er meer klussen kunnen worden aangenomen. Er moet wel nog hard aan gewerkt worden. De nieuwe machienes hebben nog kinder ziektes die die er uitgehaald moetten worden daar zit veel tijd in.
Maar dat gaat wel goed komen.
Uiteindelijk als alle machienes neer zijn gezet en goed geprogrammeerd zijn zou al het werk veel soeppeler gaan lopen en er klussen sneller worden afgerond.

Judo club hensbroek zilver

door Mijn Naam
Judo club hensbroek heeft afgelopen weekend zilver gehaald bij de slotrondes van de westvriesse competitie.
Het senioren tiem bestont uit Victor, Stef, Max, Linda, Thijs, en Alex.
De tiem leden spelen allemaal op een ikgen gewicht tegen 5 andere clubs op zaterdag
Avond. Elke club heeft 10 wetstrijden in een seizoen.
Hensbroek heeft 9 wetstrijden gewonnen dit seizoen en daarme een mooie 2de plaats gehaald. De laatste keer dat ze 2 de waren is 6 kaar terug dus hier was het tiem erg blij me.
Dit is de kop voor de foto hieronder
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Roekeloos rijden

door Mijn Naam
Op je telefoon tijdens het rijden woord binnenkort als roekeloos rijden gezien. Eerder was dit een kleine boette waard. Maar nu een strafbaar feit. Veel mensen zijn het er me een. 50 procent van de ongelukken word veroorzaakt door het op je telefoon kijken tijdens het rijden. Dus kijk uit het is nu geen boette meer maar een nagje in de cel

Nieuw skatepark Purmerend

door Mijn Naam
Er komt een nieuw skatepark in purmerend. Skaten is in een korte tijd een populaire sport geworden. Bij de jongere mensen is het erg populair geworden. Het kost niet bizar veel geld om een skateboard, bmx, skates aan te schafgen.
In purmerend komt een groot nieuw skatepark waar wedstrijden georganiseerd worden en vrik ge skate kan worden. Het is een mooie plaats in het Hoogwaterpark. Het skatepark koste ruim 12000 euro. Jongere skaters hebben hier een groot gedeelte aan me gespaard door wedstrijden te organiseren en handtekening in te zamelen. Ijnd Mei moet het skatebaar zijn