Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
donderdag 8 maart 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

!!!!!!!!Game Krant!!!!!!!!

In deze krant laten we dingen over games zien. Zoals de top tien we laten ook meningen van mensen zien.
door Mijn Naam
10 fifa
fifa is vooral populair bij kinderen, omdat veel kinderen op voetbal zitten en omdat je daar allemaal trucjes kan doen.
9 for honor
Het is het een leuke game omdat je beleeft hoe het was vroeger en je moet heel goed opletten en je leert vechten.
8 destiny
veel mensen vinden destiney wel leuk, maar vinden veel dingen jammer, omdat er veel nadelen in zitten, maar je kan er lekker in schieten.
7 Call of Duty: World War 2
Het is een leuke game maar het verveelt snel omdat er zit heel weinig kleur in.
6 Wolfenstein 2: The New Colossus
Wolfenstein 2: The The New Colossus is een fantasiespel in de tweede wereldoorlog. Het spel zit vol foute humor. maar het nadeel is dat er veel bugs in zitten.
5 PlayerUnknowns Battlegrounds
Spring in een grote wereld met 100 man. pak wapens op en vermoord iedereen
4 Super mario odyssey
bezoek werelden en ga een groot avontuur tegemoet.
3 Assassin ?s Creed Origins
Assassin's Creed Origins is een action-adventurespel ontwikkeld door Ubisoft Montreal.
2 The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Breath of the Wild is een action-adventure spel.
1 fortnite
Het verveelt niet. Het doel van het spel is van 100 man winnen.

Mening

door Thomas Admiraal
Hallo mijn naam is Thomas Admiraal en ik speel met mijn vrienden games. Nu speel ik eigenlijk het meeste fortnite. Dat spel kon je voor het eerst downloaden op 25 juli 2017. Toen speelde ik het spel nog niet ik begon pas ergens in oktober. Wat ik het leukste vindt aan Fortnite is dat het een battle royale game is. Dat houdt in dat je met 100 man in het spel zit en er drie verschillende game modes zijn: solo, duo en squad. Duo en squad speel ik het meest omdat mijn vrienden vaak mee willen doen en dat vind ik ook het gezelligst. Als je alleen maar in je eentje speelt dan wordt het op een gegeven moment saai. Dat willen de makers natuurlijk voorkomen en daarom hebben ze het een multiplayer game mode toegevoegd. Als je geen zin meer hebt om steeds tegen 100 man te spelen dan kan je ook een andere game mode spelen dat is save the world dan moet je iets beschermen terwijl er allemaal bloeddorstige zombies op je afkomen.
Hier zie je wat er gebeurt als je iedereen uitschakelt.
Hallo ik ben Maurits en heb in deze win meegespeeld ik heet T en M. We hebben dit potje gedaan en ik was met drie vrienden een hete Obaid,Rayan en Thomas we deden het potje om te winnen niet om leuk te spelen ik had bij het einden 10 kills en Thomas 6 en Rayan 0 kills en Obaid 3. We kwamen veel mensen tegen en we hadden ze allemaal gekild. We speelden heel tactisch zo maakten we veel kills maar in het begin ging Rayan al dood maar hij hielp ons wel. We hebben deze win vind ik echt heel goed gehaald, omdat we gingen bijna niet dood dit was de win.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam

Mening

door Maurits Kreeftmeijer
Hallo ik ben Maurits en ik ben 12 jaar oud. Ik vind het leuk om te gamen als ik game speel ik vaak fortnite ik word vaak eerste met me vrienden. Het leukste vind ik van gamen dat ik met me vrienden lol heb en dat ik andere games ook kan spelen omdat soms word je even boos en dan heb je geen zin meer om te de game te spelen dan ga ik vaak world war 2 spelen maar als ik in mijn uppie ben dan ga ik fortnite spelen of for honor doen. Als ik met mijn broer ben doe ik om de kill fortnite of ik speel bo3 zombies en fifa 18. Ik zelf vind ik Fortnite het beste spel welke er is.