Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
19 augustus 1996

Sabine Dardenne bevrijd

19 augustus 1996 - door onze verslaggeefster Nina Goudappel
.
AMSTERDAM - Afgelopen vrijdagmiddag is de vermiste Sabine Dardenne eindelijk teruggevonden en bevrijd door de Belgische politie. Het meisje was al meer dan 80 dagen vermist.
Dardenne is nog maar 12 toen ze onderweg naar school op de fiets zat en werd meegenomen door een lange man, wat gelukkig uit al die naarheid wel was gezien door een getuige. Dankzij dat, wisten de rechercheurs al gelijk dat het om een ontvoering ging. De dader (Marc Dutroux) was afgelopen woensdag al opgepakt. Hij heeft toen bekend dat hij meerdere meisjes vasthield in zijn kelder, had verkracht en misbruikt. Sabine is zelf nog niet klaar om haar verhaal persoonlijk aan de politie te vertellen. " Het gaat nog een tijdje duren tot ik daar wel klaar voor ben, denk ik.''
vertelt Sabine.
Sabine hield daarvoor al een paar jaar een dagboek bij, dus vond het fijn om te schrijven. Ze heeft besloten een boek te schrijven over haar verhaal, om al die nare herinneringen uit haar hoofd te krijgen. Ze wil ook andere mensen laten lezen hoe vreselijk sommige mensen kunnen zijn en een waarschuwing te kunnen zijn voor andere jonge meisjes of vrouwen.

Sabine had in al die tijd dat ze opgesloten zat, nog haar schooltas bij met haar agenda daar in. ze schreef daarin haar eigen ''code taal'' voor als hij langs was geweest en wat met haar had gedaan of niet
Dutroux was langs geweest en wat met haar had gedaan of niet.

Sabine zal aankomende woensdag al aan de slag gaan met haar boek. Ze wil deze tijd niet uitrekken en zo snel mogelijk af zijn van deze nare gedachtes en herinneringen.
Dutroux had eigenlijk 50 jaar celstraf gekregen, maar famillie Dardenne huurde een advocaat in en startten een nieuwe rechtszaak. Dutroux heeft nu levenslang gekregen voor zijn daden als ontvoering, seksueel misbruik en mishandeling van meerdere meisjes.
De familie Dardenne gaat nu thuis eindelijk rustig genieten van hun samenzijn.
Meer over de andere slachtoffers op bladzijde 4.

bron; 90 dagen in de kleder van Dutroux - Sabine Dardenne

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
foto van de kamer waarin Sabine 80 dagen vast zat.
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.