Ajax gebombar-deerd


blz.1

Javier Sotomayor springt lat in tweeén

blz.1

Trinoom overvallenblz.1

Het weer
Zon Temp: 19 C Wind: no 4
DE JOKKEBROK deze krant brengt de leugens in het land!

Ajax gebombardeerd

De Amsterdam arena is gisteren gebombardeerd door de PSV fans nadat Súarez Toivonen onderuit heeft gehaald waardoor Toivonen nooit meer mag voetballen
door:Jan&Okke
EINDHOVEN - gisteren is de Amsterdam Arena gebombardeerd. De politie is er nog niet achter wie de daders van deze aanslag zijn, wel weten we dat het minstens 24000 mensen het leven heeft gekost.
Waarschijnlijk zijn het 5 tot 10 PSV fans geweest die woedend waren op onder anderen Luis Súarez die de zweedse spits Ola Toivonen onderuit heeft gehaald, tot gevolg dat Ola Toivonen waarschijnlijk zijn hele leven niet meer mag voetballen.
Wel is het deze PSV fans gelukt Luis Súarez te vermoorden.
Alleen zijn er ook 8 PSV spelers om het leven gekomen en 3 liggen zwaar gewond in het ziekenhuis,
Ajax heeft helemaal niemand meer in het team waardoor ook Ajax uit de competitie ligt.
Als je iets van de aanslag weet wil de politie van Amsterdam dat zo snel mogelijk weten. de straf voor de terroristen is nog niet bekend, wel weet de politie van Amsterdam zeker dat de daders hier niet zo makkelijk van af zullen komen. Op de eretribune zat onze koningin Beatrix, ook zij heeft het niet gehaald. Wel hebben een paar mensen het bombardement van een afstand gezien en zij hebben gezegd dat het een oranje helicopter was die met verbazingwekkende snelheid over kwam vliegen.
Sommige getuige zeggen dat het ongeveer 5 hand granaten waren, anderen zeggen dat het een mini
atoombom was.
Alle grenzen zijn inmiddels afgesloten en de kans is dus niet groot dat de daders het land al uit zijn, maar het kan altijd zijn dat ze met de helicopter direct door zijn gevlogen.
Er word ook minstens een week niet meer gevoetbald, want dat zou voor nog grotere problemen kunnen zorgen.
Ook worden er geen helicopters meer toegelaten in ons land.
De explosie heeft ook voor andere problemen gezorgd zoals, er mogen geen mensen binnen een ring van 30 km komen, dus alle mensen uit Noord-Holland ergens anders moeten gaan wonen.
De mensen van Amsterdam zijn woedend op de terroristen,
ze hebben in een spotje laten weten dat ze de mensen het liefst hun
kop af zullen hakken.
Aldus verzoeken wij u vriendelijk om als u iets weet of hebt gezien laat het ons zo snel mogelijk weten.

J. Sotomayor springt lat in tweeén

door:jan&okke
Eindhoven - Zaterdag was de internationale atletiek wedstrijd in Dortmund, voor de volwassene, ook de recordhouder Javier Sotomayor was aanwezig. deze 42 jarige Cubaan was goed in vorm, hij ging moeiteloos over de 2.40m, maar toen hij zijn record van 2.43 wou verbreken, ging het mis hij sprong de lat, die op 2.50 lag, in tweeén. Het publiek was verbijsterd, de wereldkampioen springt de lat in twee! Met Javier Sotomayor is het niet goed afgelopen, hij heeft zijn rug gebroken en viel daarna op zijn hoofd hij is grotendeels verlamd en was een halfuur bewusteloos, met spoed is hij naar het ziekenhuis gebracht. Heel Cuba staat op zijn kop, de familie van Javier Sotomayor zijn ook bijeen gekomen in ziekenhuis dortmund. De tegenstander van Javier Sotomayor, Patrik Sjöberg sprong eveneens als Javier Sotomayor 2.40m hiermee heeft Javier Sotomayor de wedstrijd toch nog gewonnen, omdat hij de lat er geen een keer af heeft gesprongen.
Explosie in Amsterdam
welke vrachtwagen het was.De politie heeft de buurt rondom de trinoom afgezet met politie auto´s, De mensen rondom de trinoom zijn erg geschrokken van de overval. De kinderen van de Trinoom kunnen de komende tijd niet meer naar school vanwegen gebrek aan leer materiaal. de politie zal naar schatting nog zo´n anderhave maand bezig met het opsporen van de dieven.
We weten wel dat het over 6 mannen gaat van rond de 20/30 jaar vijf van de 6 lopen nog vrij rond de eerste is al opgepakt.
Vrijdag zal de man voor de rechter verschijnen, en dan zal de man toch wat meer moeten vertellen over de overval. Er zijn al mensen uit de buurt die wel rond 2 uur ´s nachts schimmen rond de school hebben gezien maar verder hebben zij ook niks van de overval gemerkt.
Verder verzoeken wij u vriendelijk om, als u iets van de overval weet, dat zo snel mogelijk te melden bij de politie.

Beatrix omgekomen bij aanslag Ajax

door:jan&okke
Eindhoven - Gister is konigin Beatrix om het leven gekomen bij de aanslag om de amsterdam arena, ze zat daar met een paar gasten uit het buitenland zoals Dmitri Medvedev president van rusland en ook Jan Peter Balkenende was van de partij. Balkenende heeft het gelukkig wel overleeft, Dmitri Medvedev heeft het niet overleeft eveneens als onze koningin Beatrix.

Grote roof op de Trinoom

door: jan&okke
Eindhoven - Gisternacht is basisschool de Trinoom in Eindhoven berooft, het is heel erg er zijn naar schatting zo´n 280 flatscreen computers gejat ook zijn er 5 digitale borden meegenomen en 5 beamers. Er zijn nog veel meer spullen zoals koptelefoons en andere dingen gerooft. Hoe het kan dat de dieven binnen zijn gekomen is een raadsel, een nog groter raadsel is hoe ze al die spullen in een keer mee hebben genomen. Wel zijn er voetafdrukken gevonden en een bloedspat op een uitstekende plank die ongeveer op 1,85m lag dus de dief was een man van ongeveer 1,90m. Er is een verdachte opgepakt en heeft toegegeven dat hij een van de dieven was maar hij wil niet zeggen wie de andere dieven waren, op camera beelden is duidelijk te zien dat met grof geweld een daf lf de poort noor het sportplein heeft door gebroken. De mannen zijn via de nood uitgang naar buiten gegaan, we konden het verschrompelde nummerbord niet meer ontcijferen en weten dus niet