Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
donderdag 15 februari 2018 | Berthilde Karsten | 4Hbc

Duurzaam ondernemen?

Overweegt u ook om duurzaam te ondernemen? Of is dit een nieuw woord voor u? lees gauw verder!
door Berthilde Karsten
Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam ondernemen is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties , met respect voor de sociale kant, binnen de ecologische randvoorwaarden
Een goede reden voor duurzaam ondernemen is dat de trend van duurzaam heel hoog is, dat wil zeggen dat de markt voor duurzame producten en diensten ook toeneemt. Tevens zult u ook kosten besparen, doordat u bijvoorbeeld, heel simpel gaat recyclen. Duurzaam ondernemen is eigenlijk heel simpel, het zit hem in de kleinste dingetjes. Afval sorteren valt ook al onder duurzaam ondernemen.
Kent u het merk G-star? dit is een kleding merk die een speciale lijn heeft ontwikkeld. Genaamd RAW for the Oceans. De producten zijn allemaal gemaakt van plastic uit de oceaan. Dit is waanzinnig want het plastic in de oceaan zorgt op dit
De producten zijn allemaal gemaakt van plastic uit de oceaan. Dit is waanzinnig want het plastic in de oceaan zorgt op dit moment voor grote problemen. G-star is hierdoor helemaal beroemd geworden. Met name jongeren zijn hier heel gevoelig voor. De belangstelling onder jongeren voor Duurzaam Ondernemen neemt steeds meer toe. Dit komt omdat beroemde merken zich steeds meer naar deze trend aanpassen. Op deze manier werden jongeren betrokken. Hierdoor zijn de jongeren gaan beseffen dat er wel degelijk wat aan onze omgang met de natuur moet gebeuren.
Natuurlijk kan niet iedereen zomaar een nieuwe kleding lijn ontwikkelen of een product lanceren wat door gerecyclede producten is gemaakt.
om je eigen tekst in te voeren. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.

Ondernemen als havo leerling.

door Berthilde karsten
Ondernemen als havo leerling? het kan! Tegenwoordig zijn er veel scholen die een door de overheid aanbevolen programma aanbieden.Het Business College. Dit is een programma dat je volgt als 4 en 5 havoleerling. Het sluit aan bij je reguliere havo programma, maar dan in 4 dagen. Wat doe je dan op de andere dag? Deze dag valt op donderdag. Op die dag leer je echt hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. Samen met een aantal leerlingen wordt er een bedrijf opgestart. In dat groepje ga je aan de slag met een product bedenken en een naam, logo, doelgroep en alles wat er bij komt kijken. Ook leer je op deze manier boekhouden, presenteren in het Engels en in het Nederlands. Want dat is natuurlijk ook onmisbaar, als goede zakenman/vrouw is het belangrijk om goed te kunnen formuleren in Engels en Nederlands.
Verder hebben de leerling ook een eigen laptop waar ze veel samen mee kunnen werken aan projecten. Nu zou ik bijna het leukste vergeten, want alle jongens komen in pak en de meisjes in een zakelijk jurkje. Het is een leerzaam project, waar je goed wordt voorbereidt op je toekomst!
De ondernemers van B&B Smoothie
B&B Smoothies is een bedrijf met 2 jonge ondernemers. Samen zijn wij aan slag gegaan om dit prachtige bedrijf in verse en gezonde smoothies op te starten. Want vers en gezond is helemaal de trend waar wij graag op aan sluiten.Wij kopen het fruit zelf in, hierdoor kunnen we uw garanderen van de versheid. Het speciale aan ons bedrijf is, is dat wij gezellig naar uw toekomen en ter plekke uw smoothie bereiden verkopen, want wat is er nu leuker dan uw net bestelde smoothie bereid te zien worden? Geeft u binnenkort een feest/open dag of evenement? En zoekt u een leuke verassing om uw feest op te vrolijken?
Neem vrijblijvend contact met ons op! Nog een reden om voor ons te kiezen is dat onze winst naar het goede doel gaat. Wij zetten ons in voor 2 organisaties. Noodhulp Irak is een organisatie die inzamelprojecten opstart voor Irak om de mensen daar te ondersteunen, The Breadhouse zet bakkerijen op in Afrika om daar brood en Evangelie uit te delen.

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Reactie op klacht van een klant

Berthilde Karsten
Geachte Mevrouw Trommel,

Het spijt ons ontzettend dat er iets is misgegaan met uw smoothie. Het is uiteraad niet de bedoeling dat uw overheerlijke blauwe bessen smoothie zo dik was dat het wel kwark leek. Ons streven is de hoogste klant