Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
vrijdag 9 februari 2018 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

Dansen op de vulkaan.

Krant maken.
Taylor Passmann.
3b3.
door Mijn Naam
Maarten is een jongen van 16 jaar. Na schooltijd gaat hij graag met vrienden in het park hangen of game met zijn beste vriend Stefan. het liefst gaat hij zo vaak mogelijk naar de dansschool, daar danst hij het liefst met Roxanne.
Hij vind Roxanne als heel lang leuk maar durft het nooit tegen haar te zeggen. Maarten heeft een stofwisselings ziekten, niemand mag weten dat hij een chronische zieken heeft, zeker Roxanne niet. later komt ze er toch achter. Een chronische ziekten is een ernstige vorm van de stofwisselingsziekten waardoor hij niet oud zou worden. de enige mensen die het morgen weten zijn zijn ouders en zijn beste vriend. hij wilt dat niemand het weet want dan zou hij misschien niet meer mogen dansen. hij denkt dat hij nog alles kan en mag naar dat is niet zo...
Maarten wilt heel graag met zijn vrienden naar het schoolfeest om indruk te maken op Roxanne. Op het schoolfeest zegt hij tegen Roxanne dat hij haar al heel lang leuk vind. maar daarna schakelt zijn lichaam over waardoor hij heel duizelig en draaierig werk. maar als hij naar de wc gaat om zijn medicijnen in te nemen word hij door een leraar betrapt. maar de leraar denkt dat hij drugs gebruikt dus word hij weggestuurd. als hij naar het ziekenhuis gaat krijgt hij te horen dat hij niet lang meer heeft en het beste in een rolstoel kan gaan zitten. maar dat
wil Maarten natuurlijk niet. hij mag van zijn ouders ook niet meer dansen, maar dat blijft hij gewoon stiekem doen. als hij een keertje gaat dansen valt hij ineenkeer neer waardoor ze dansleraar zijn ouders heeft gebeld en zijn ouders de waarheid hebben verteld. hij mag daarom ook niet eer mee doen aan de grote dansshow en word vervangen.
acteus:

Nils Verkooijen.
Marcel Musters.
Mouna Goeman Borgersius.
Tommy Christiaan.
Gina van Os.
Mees Groot.
Bas van Prooijen.
Tobias Kersloot.

Mijn mening.

door Mijn Naam
Ik vond het een leuke, spannende en droevige film. in het begin merk je helemaal niet dat Maarten een stofwisselingsziekten heeft. we hebben de film in de klas gekeken dus ik heb hem zelf niet gekozen. maar het was wel een goeie en spannende film om een verslag over te schrijven. het leukste stukje vond ik dat Maarten en Roxanne samen alleen aan het dansen waren en zich door niks of niemand lieten storen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
slogan: je moet het doen niet kunnen!

ik heb deze slogan gekozen omdat ik het wel goed bij het onderwerp van de film vind passen omdat Maarten door blijft dansen en nooit opgeeft. en voor de dingen blijft vechten die hij echt wilt en ook echt wilt bereiken.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

hoofdpersonen

door Mijn Naam
Dansen op de vulkaan.

Nils Verkooijen.
Marcel Musters.
Bas van Prooijen.
Manou Goeman Borgesius.

Nils Verkooijen speelde Maarten. hij moest een jongen spelen die vrolijk, verdrietig, oneerlijk en boos was en die de stofwisselingsziekten had.

Marcel Musters speelde frans. hij moest streng, eerlijk en vrolijk zijn.

Bas van Prooijen speelde Stefan de beste vriend van Maarten. hij moest maarten overeind houden en hem advies geven. Hij was bijna altijd vrolijk.

Manou Goeman Borgesius speelde sophie zij moest een blij, vrolijk, aardig meisje spelen.

Gina van Os zij speelde Roxanne, zij moest een spontaan, vrolijk, meisje spelen en een meisje spelen die verliefd word op Maarten.