Goede Doelen

Dierennieuws

Horoscoop

Het weer
Bewolkt
woensdag 10 januari 2018 | Lekkerboeiend

Goede Doelen

De ooievaarsrun
door Kimberley
Den-Haag De Ooievaarsrun is een toertocht met vrachtwagens, waarin mensen met een verstandelijke beperking meerijden vanaf Den Haag door het Westland naar de visafslag in Scheveningen.
Organisaties bieden deze dag geheel belangeloos vrachtauto?s inclusief een bestuurder aan, om in vier runs ruim 550 deelnemers de dag van hun leven te bezorgen. Al sinds 1987 wordt deze rit op de tweede zaterdag in september gereden. Dit jaar was het de 31ste ooievaarsrun. ook was het voor het eerst in de geschiedenis dat we de ooievaarsrun niet op de 2de zaterdag van september hadden maar de 3de zaterdag.
de dag van hun leven te bezorgen. Al sinds 1987 wordt deze rit op de tweede zaterdag in september gereden.
Dit jaar was het de 31ste ooievaarsrun. ook was het voor het eerst in de geschiedenis dat we de ooievaarsrun niet op de 2de zaterdag van september hadden maar de 3de zaterdag.
.

Dieren nieuws

door Kimberley
Denhaag - Het einde van het jaar is weer in het zicht en dat betekend dat er weer veel vuurwerk afgestoken gaat worden. Veel katten en honden zijn hier bang voor dus laat katten niet naar buiten als u weet dat er vuurwerk wordt afgestoken. Laat ook geen honden los die bang zijn voor vuurwerk. Door angst kunnen ze weglopen.
Ook zijn er het afgelopen jaar 2 reuze panda?s naar Nederland gekomen. Zij verblijven in Ouwehands Dierenpark. Het is erg bijzonder dat de panda?s naar Nederland zijn gekomen. Door een uitwisseling project is het uiteindelijk mogelijk gemaakt.
Dit is de kop voor de foto hieronder
AMSTERDAM - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Bronnen

door :Kimberley
Denhaag-

Bronnen
http://www.ooievaarsrun.nl/

https://www.bing.com/search?q=nieuwsblad&form=EDGEAR&qs=AS&cvid=7f4508466d784541950b558c0fb0617f&cc=NL&setlang=nl-NL&PC=LCTS

Horoscoop

door Kimberley
Denhaag - Hieronder de horoscopen van 2018