Angels of Death

A.O.D
Krant van Maffiabaas

Angels of Death

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C°
Wind: N3
dinsdag 11 juli 2017 | Zelfkrantmaken.nl , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie voor geheel Nederland

A.o.D Krant MB

Dappere strijd tussen de families en natuurlijk de belangrijkste mensen zonder hun is er geen Maffiabaas meer..
door MrsSmith_
Maffiabaas-
Zoals jullie zien is er een strijd tussen:
Kiek_Uitski en Vieze_Jack
met respectpunten. Wie gaat daar in nou eerste worden?
Dat is nog een verassing.
Maar niet alleen de respectpunten is een verassing. Ook de ervaringspunten gaan goed. Welke familie gaat de eerste worden met 37.500 en eindelijk die gevechtsvliegtuigen binnen halen?
Weet jij het? Dan weet ik het ook.
En de kill punten? Gaat allemaal wel erg goed. De Angels of Death staan sl voor op de Knights of Love. Premie punten gaan ze ook gelijk aan kop. Gaan Knights of Love daarmee winnen? Ze willen mij MrsSmith_ maar al te graag met al die most wanted punten op mijn hoofd, zo populaire aan het worden.
Ook zijn er dingen gebeurd.
Heel veel zullen zich afvragen waarom er een aantal van The Pfieuwers naar Angels of Death zijn gegaan? Dat is voor vele een vraag en voor ons een weet. Niet alleen is de strijd zo leuker. Maar ook omdat ik even lekker geen donna wilde zijn. Is ook wel is leuk om iemand zijn rechterhand te kunnen zijn, dus daarom zijn we samen gegaan. En actieve spelers bij elkaar is ook gezelliger want daar doe je het voor. De gezelligheid op skype, vroeger msn. Lekker iedereen buzzeren. Waar is die tijd gebleven?
Ook dat het drukker was op Maffiabaas. maar hopelijk gaat dat veranderen want , daar heb ik alle vertrouwen in. We hebben goede nieuwe Admins, zoals onder andere:
Nate_Archibald, Blake_Lively en LADYFIGHTER, die het team weer is komen versterken. Heb alle vertrouwen in jullie allen.
Wees gerust Sceptique komt niet terug. Wel jammer voor de strijd. Dan zal het spel wel weer actiever zijn. Wie weet ooit in de toekomst? Want wie heeft er nou een glazen bol? Niemand toch?
Wel wil ik de grootste liefdes koppel feliciteren, dat ze zolang samen zijn en het zolang met elkaar uit houden. Ook wil ik de leden die nog spelen op Maffiabaas bedanken door elke ronde terug te komen, dat maakt het een stuk gezelliger en je begint elkaar een beetje te kennen. Hopelijk gaat Maffiabaas weer groeien tot een top site. ik heb alle vertrouwen in je Capo met hopelijk leuke en gezellige nieuwe crew leden. Ik ben benieuwd wie er wordt uitgekozen en wie heeft gesolliciteerd! Succes met uizoeken!

Dating site op Maffiabaas.. geen succes

door MrsSmith_
Datingsite op het forum heeft voor een hele discussie opgewekt. Ik persoonlijk en een aantal met mij vinden het nogal apart, dat er leden zijn die dit als een grapje in zien. Ook is het huwelijk op Maffiabaas, anders den kun je dit niet met elkaar vergelijken. Persoonlijk vind ik het niet als grap gearticuleerd, dan had het er anders moeten staan. Het is misschien wel leuk bedacht dat zeg ik niet. Maar in het verleden werd het ook afgekeurd op het forum. Ik weet ook dat er vele zijn die dit negatief gaan inzien, wat jammer is. Ik wil alleen duidelijk maken, dat je soms ook een beetje te ver kan gaan. Het is een spel en geen datingsite. Dan zit je hier verkeerd, er zijn genoeg leden geweest in verleden en laatst nog die seksistische opmerkingen naar andere leden hebben gemaakt en die zijn gelukkig aangepakt. En ik vind dat dit soort dingen dan ook niet thuis horen op een spelletje of op een forum van een spel. Hoe leuk het ook kan zijn een "grapje" Ik weet dat er leden zijn die het er niet mee eens zullen zijn, dat is dan maar zo.
De krant van Maffiabaas Angels of Death
Maffiabaas- is nu weer met ronde 48 bezig en we moeten er met ze alle het beste van maken. Ik weet ook dat, dat helemaal niet makkelijk is met z'n grote groep mensen en dat niet iedereen elkaar mag. Maar het is een spel, in het echt gebeurd er al zoveel om ons heen. En vergeet niet dat heel veel mensen dit spel spelen omdat, het een uitlaat klep is van het echte leven of omdat ze even hun gedachten willen verzetten. Je leeft maar 1 keer in het echt en geen 2 keer. Geniet ervan en probeer zo min mogelijk ruzie te maken met elkaar heb je niks aan.
Tussenstand- is ook leuk om een paar te benoemen:

Premiepunten
36 Familie Angels of Death & Knights of Love

Respectpunten:
Kiek_Uitski 228
Vieze_Jack 106
Super_Weasel 62

Wie weet het word alleen maar beter. Succes allemaal!

Commentaar?

door MrsSmith_
Dat ga ik zeker krijgen op de krant. Dat ik LePenseur na doe. Dat is 1 ding wat niet mijn bedoeling is. Ik wil mensen laten inzien dat het een spel is en geen real life spel.
Wees blij dat er ook wat concurrentie op Maffiabaas is en hou het een beetje gezellig. Je kan het leuk maken maar ook minder leuk natuurlijk. Er zijn ergere dingen op de wereld.
Ik wil niemand afzeiken dat is niet mijn bedoeling maar iedereen mag zijn mening hebben. Bedankt dat je tijd nam om het te lezen!

Oorlog tussen 2 top families?

door MrsSmith_
Angels of Death, hebben in het begin van de ronde van de Diplomaar van Knights of Love een bericht gehad over de oorlog. Dat lijkt de Angels of Death wel iets. Is wel leuk en houdt het spel wel actiever. Er zijn al hele positieve reacties gekomen. Het maakt het spel wel wat leuker en gezelliger. En natuurlijk spannend. Het gaat natuurlijk om het killen en wie er gaat winnen? We zien het allemaal wel..

Hopelijk ziet de Diplomaat en de Donna het nog zitten om deze strijd aan te gaan.